maanantai 19. lokakuuta 2015

DIY -heijastavat sudenkorennot

Vaikka aika menee melko tiiviisti tän lapsiperhehuushollin pyörittämisessä (loputon pyykkirumba.....) ja illat imettäessä, niin ehdittiin me poikasen kanssa toteuttaa vähän kivoja diy-juttujakin. 


Katkoin hopealankaa sopiviksi pätkiksi ja taivuttelin päähän tukevat renkaatVäri-iloteltiin söpöillä puuhelmillä.Pujottelu onnistui hyvin jo kaksivuotiaalta. Ohjeeksi ensin valita iso helmi ja pujottaa ja sitten äiti pujotti heijastinkangasta siiviksi. Sitten poikanen sai pujotella mieleisiään pienempiä helmiä.
Lopuksi äiti taivutti korupihdeillä sudenkorennon peräänkin lenkin. Hirmuisen söpöjä. Ja selkeesti sommiteltuja.. minä en puuttunut värivalintoihin. Kokeilin tehdä yhden itsekin.. siitä tuli tylsän värinen. :) 

Nyt oon tehnyt yhden koristeen syksyistä juhlaa varten.. ja pieniä diy- juttuja yritän ehtiä toteuttaa aina välillä... Intoa olis enemmän kuin aikaa. :) Mutta kyllä se tästä taas ajan kanssa. :) 

Ihania pimeneviä iltoja, muistakaa heijastin! :) 

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Voi vitsi, sinäkin oot tehnyt näitä! Kiitos selkeistä ohjeista. Tosi kauniita tuli!
Iloisia syyspäiviä teille, ja täyteläistä lapsiperhe-elämää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihania, tekiskö poitsu kummitädillekkin jonkun ihanan :) <3 t, Tampereen täti :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hienot!

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka loistava idea. Täytyyköhän sitä vähän shoppailla tarvikkeita näihin... Teidän lopputuloksista tuli hurmaavia. Kiitos loistavasta ideasta.