torstai 17. joulukuuta 2015

Diy -Jäälyhty pilttipurkeista

 Naperon kans tekastiin jo ennen ristiäisiä terassille kiva ja helppo "jäälyhty". Koska talvi on mitä on, niin on ollu kiva että terdeä koristaa edes etäisesti lunta ,uistuttava juttu... :DPoikanen sai töpötellä akryylimaalilla pilttipurkit valkoiseksi.. tässä ei haittaa, vaikkei jälki olis niin tasaista. 

Kun maali oli kuivaa, mä kuumaliimailin purkit pyramidin muotoon.


Sisälle purkkeihin työntelin valosarjan.. 

Kuva ei anna oikeutta tuolle.. on oikeestikki aika kivan näköinen. Täällä tonttu on tullut päivä päivältä rohkeammaksi.. tänään nukkuvan poikasen kainaloon on ilmestynyt kirje ja hieno maapallo.. siitä näkee, kuinka hurjan moneen paikkaan pukin täytyy jouluna ehtiä.. 

Kirjoittelen tätä postausta uudella Samsungin tabletilla. Mekin vihdoin hankittiin tällainen vekotin meille.. nyt on kiva käydä lueskeleen blogeja ihan soffalta käsin kahvikupponen kädessä siis jos käy välillä niin kivasti, että poikanen nukahtaa päikyille ja neitikin puuhailee hetken leikkimatolla tyytyväisenä. Meillä kun ei oo kun pöytäkone, niin on vähän tylsä aina makkariin mennä tietsikalle..

Ja niin... ehkä meidän pitkät mummolamatkatkin helpottuu kun voi pyöräyttää hätätilassa jonkun ohjelman poitsulle tuleen.. Oon kyllä vastustanu sitä, että kakruilla näkyy autossa aina ohjelma, mutta jos se helpottaa ees vähän kuuden-seitsemän tunnin ajomatkaa, niin antaa mennä.. 

Mutta nyt toinen kuppi kaffia ja sitten pikkuneidin kanssa surustelua, vaipanvaihtorumbaa jne.. rakas arki!

Ei kommentteja: