maanantai 2. maaliskuuta 2015

DIY hartsikoru vol 3. Voimakoru itselle

Vihdoista viimein muistan esitellä tämänkin tekeleeni. 



Tämä on ihan ensimmäinen hartsiriipuskokeiluni ja päätin tehdä tällaisen "voimakorun" itselleni. En ollut ihan varma, millaisen lopputuotoksen tästä haluan, mutta riipukseen valitsin punamustaa nuottikuvioista skräppipaperia (ei erotu tässä kovin hyvin) ja pinterestiä selailemalla koitin etsiä jotain kivaa voimalausetta. 



Lopulta lauseeksi valikoitui "Note to myself. I am enough". Tiedättekö te ne päivät, jolloin olo on kurja ja riittämätön.. jännitys tai väsymys saa tuntemaan itsensä ihan kököksi. Tää koru tsemppaa just niitä hetkiä. Tämän korun pujotan kaulaani kaikkiin ahdistaviin tilanteisiin, jotka jänskättää. Voin vaikka räpeltää koruani oloani helpottaakseni.. Tässähän on muutama helmipallero kuin rukousnauhassa.. :D 



Halusin korusta pitkän. Pitemmän kuin mitä yleensä oon noista helmipujotteluista tehnyt.. Sisko jeesasi ideoinnissa ja tämmöinen viritys tästä tuli. Tykkään korun rouheasta yleisilmeestä kovasti. Vain muutama helmi somisteena ja eri kokoisia lenkkejä ketjuna. Ai että, kuin kiva!


3 kommenttia:

IreneEllen kirjoitti...

kaunis koru.

Korustamo kirjoitti...

Kaunis onkin <3
Harsikoruja en olekaan koskaan tehnyt,
koholakalla kyllä. Voisi joskus kokeillakin...

Unknown kirjoitti...

Kiitos IreneEllen!

Eila: Kiitos! Tykkään itsekin. Mullakin on tuota Glossy Accentia. Kokeilin sitä samaan aikaan ku tehtiin noita hartsijuttuja.. sillä ei tuu yhtä kirkas ja kova pinta ja jää vähäsen sameammaksi mun mielestä.. Mutta sopii toisaalta joihinkin kuviin sellainen efekti. Tuosta hartsista tulee lasimainen ja kun sen paperin käsittelee eka, niin ei kellastu..