lauantai 1. maaliskuuta 2014

Pari löytöä kirpparilta.

Kävästiin tiistaina parin ystävän kanssa kirppiksillä. Käytiin tsekkaan valikoimat Kangasalan puolella Pirkan Kirpputorikeskuksen uusissa tiloissa (edellinen paloi pari kuukautta sitten) ja lastenkirppis Puotikuussa. Pirkan kirpputorikeskuksesta bongasin mukaan Kotiblogit -lehden jota on monessa blogissa täällä jo hehkutettu.. pyörittelin tuota jo yhesti kaupassa kädessäni, mutta enpä ottanut. Kirppikseltä löysin tuon kuitenkin parin euron sopuhintaan ja päätin napata tuon tsekattavaksi. 
Samaisesta kirppiksestä mukaan lähti myös tuollainen uusi akryylileimasin, salmiakkikuviolla.. Tuo kuvio on aika nanna ja mieleen tuli heti pari ideaa, mitä tuolla vois tehdä.. vielä pitäs päästä siihen vaiheeseen TOTEUTUS. ;)

Puotikuussa silmät osui tuollaiseen Jumpsuittiin. Meiän poikaselle sopii niin hyvin tollaset haalarit. Se on niin söpö aina unihaalareissaankin, että uhosin ostavani sille aina "Jumpsutin" jos jostain kirppikseltä sopivan löydän. :) Ehkä inasen väritön tuo harmaa on, mutta kyllä poikanen oli silti tooosi söpö tuokin päällään. 

Ainoo miinus tuossa on se, että siinä ei oo "huoltoluukkua", joten tuon haalarin joutuu ainakin puolittain riisuun että saa vaipan vaihdettua. Ei siis ihan niin helppoa... ja nuo napit ei tuu kovin alas, joten jalat on vaikee pungeta tuolta ulos jos kädet on vielä normisti haalarissa.. Nööö.. mutta mitä pienistä, on se silti ihan supersöpö. 


1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Tuota blogilehteä minäkin olen kaupassa vilkuillut,m utta ainakaan vielä en ostanut. Miten arvioisit lehteä? Kannattaisiko ostaa? Onko siellä meidän blogeistamme mitään ;D