maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pikainen pääsiäiskranssituunaus

Kun poikanen nukkui tyytyväisenä vaunuissaan aamu-unia yöhulinoinnin jälkeen (onneks nuo on vähenemään päin..), ehdin hoitaa muutamia asioita. (Kela jne..) Muutaman kortin myös sain tehtyä ja tekasin nopeasti tämmöisen kranssituunauksen.



 Ostin tuon risukranssin joskus pari vuotta sitten Aamulehden joulumyyjäisistä. Alunperin tuohon kranssiin oli kuumaliimalla kiinnitetty kaksi koivutuohesta stanssilla leikattua poroa. Säät kuitenkin oli poroparkoja koetelleet ja käppyrässähän nuo olivat.. toiselta oli sarvetkin kadonneet. No nyppäsin porot veks ja liimailin vähän tuollaisia pääsiäiskoristeita risupohjaan siihen kohti, missä porotkin olivat olleet (Because of rumat kuumaliimajäljet olivat siinä...) 



Nuo kaikki koristeet löytyi kaappejen kätköistä. Kanasissa ja koristemunissa oli ripustusta varten silkkinauhatkin, mutta ne riuhdoin irti. Munat tässä sojottaa vähän miten sattuu, mutta sellasiahan ne ovat. ;)
Ihan jees.  Tuo nauha on oikeesti vähän keltasempaa organzaa, mutta eipä tuo halunnut kuvaan näyttää siltä. 

No nyt on sitten pääsiäiskoristekin. Mitenkään hirveästi en ole pääsiäistä koristellut, mutta ajattelin nyt rairuohonkin lykätä itämään kun löysin kaapista siemeniäkin. Vielä pitää miettiä, mihin keksis laittaa nuo.. joku peruspurkkihässäkkä on niin tylsä... 

Ei kommentteja: