sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivänä

Meillä vietettiin jo toista isänpäivää. Poikasen kanssa herättiin ajoissa aamulla keittelemään kahvia ja laittelemaan aamupalaa. Pikkumies oli oikein innnoissaan touhuista ja saikin laittaa kahvinkeittimen itse päälle sekä koota aamupalaleivät rakkaalle isille. :) Leikkelesiivua poikanen haukkasi, samaten juustoa ja tomaattiviipaletta lopulta toisen leipäviipaleen päällä oli iso keko tomaattiviipaleita ja toisen päällä vain yksi. Juustosta painoimme piparimuotilla sydämet leivän päälle. 

Tarjottimella vietiin aamiainen kortin kera sänkyyn ja poikanen vielä esitti Tuiki tuiki tähtösen. (Osaa viittoa laulusta osan). Oman nokkamukin kanssa poikanen sitten istui sängyssä isin kanssa ja verotti leivistä osansa. :) Muutama suklaalevyn palanenkin oli tarjottimella ja poikanen taisi maistaa ekaa kertaa suklaata. 

Päivällä kokkailtiin lohkoperunoita ja pihviä ja muuta mukavaa. Poikasen kanssa leivottiin vielä superhelppoja (ja hyviä) kauralastuja ja olipas se kivaa maistaa sellaista välipalalla. Hirveen paljon ei oo vielä keksejä ja kakkuja ja muita syöty, lähinnä juhlapäivinä. Tai siis poikanen ei.. äitistä ei puhuta!! ;) 

Muuten ollaan oltu rennolla meiningillä. Talon "miesväki" kokosi aamupalan jälkeen siskon lasten vanhan Brion puisen junaradan. Se on ollut meillä jemmassa pitkään ja pari kertaa sitä on vaan kokeiltu. Tänään ekaa kertaa poikanen hiffasi homman ja ei purkanut rataa suin päin. Vanhat, pattereilla toimivat, veturitkin kokivat ihmeparanemisen ja lähtivät toimimaan tuosta vaan. Junaradan parissa tänään on puuhailtu tunti jos toinenkin.. vaikea sanoa, kumpi oli enemmän innoissaan, isi vai poika! 

Onnittelusoitot soiteltiin myös Papalle ja Vaarille ja kipastiin vähän ulkoilemassa. Ihanat lumiset maisemat sulavat valitettavasti kovaa vauhtia ja paikoitellen tiellä oli tosi liukasta. Tolpillaan pysyttiin kuitenkin ja nyt vois sytytellä vähän kynttilöitä ja naatiskella illasta. 


Tämän kuvan myötä toivotellaan kaikille isukeille hyvää isänpäivää! 
(En tosin ihan hirveesti usko, että täällä blogissa ihan hirveesti niitä isukeita pyörii, mutta jos niin, ilmiantakaa itsenne!!) ;) 

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Pitäähän se koemaistaja olla, ettei isän leivän päälliset vaan oo huonoja! :D

Unknown kirjoitti...

Se on niin totta! :) Kaikki kyllä testattiin, niin oli varmistettu, että isin leivissä oli maukkaat täytteet.. siis se, mitä niihin jäi.. ;D