torstai 23. tammikuuta 2014

Aamun DIY: Nastataulu uusiksi

Meillä on pyörinyt vuosikausia tuommoinen tuiki-tavallinen korkkitaulu nurkissa.. Monasti se on saanut jo lähtökehoituksen, mutta empä oo kuitenkaan jostain syystä hankkiutunu siitä eroon. Meillä on aina tää tietsikkapöytä ihan täynnä kaikkee kamaa ja mulla ainakin meinaa laskut hukkua sinne sekaan (ja se ei valitettavasti tarkoita sitä, että ne vois jättää maksamatta... :( ). Miksipä siis hyvä ja käytännöllinen nastataulu on nurkassa? No ku se on niin ruma. 
Tänään, kun poikanen meni vetäseen ekat aamu-unet, vetäsi tää mamma kaapista juuri oikeaa väriä puulle: 
Purkissa lukee Deco TEXTIL!! :D Muttakun ei sattunut olemaan askartelumaalia mustana, niin eiköhän tuollakin saa halutun tuloksen aikaan...? (Mitähän eroo nuilla erilaisilla maaleilla on..?) 
Maali kuivu mukavan nopsaan ja aikani tongittuani kangasvarastoa (juu, mulla on sellanen, vaikken juuri koskaan ompele mitään...) löyty tämmöstä noppakangasta... Toinen vaihtoehto olis ollu laittaa tuohon farkkukangasta, mutta se, mitä mulla oli, oli mielestäni liian tummaa. Tökin tuon sopivan kokoseks leikatun kankaan tuonne kehysten alle meidän pihviveitsellä, joka on joutunut myös joskus äkillisen askarteluvimman kohteeksi, ja on nykyään vähemmän pihviveitsi, enemmän värikäs persoona. 

Sitten vielä nitojalla napsuttelin muutamalla niitillä tuon kankaan kiinni tauluun, ettei lähde irti. 
Lopputulos on tälläinen. (JOO, tuo johto on ärsyttävä.) Nyt pitäs pysyä laskut valitettavan tallella. En oo ihan sikavarma, onks tuo kangas nyt paras valinta, vai ei.. mutta ainahan sen voi vaihtaa.. :)


Mustavalkosta linjaa. 

10 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Tulipas kiva!

Maanvaiva kirjoitti...

Tosi hieno!! Mullakin pyöris sellainen nurkissa.. mutta sitten roskakatoksen kierrätyshyllylle se sit viimein joutui..

Elina kirjoitti...

Hieno se on. Ja pöytä näyttää siistiltä ainakin tästä päästä ;) Laskujakin näkyy olevan melko vähän.

Unknown kirjoitti...

Hiii. Kivaa, monta kommenttia tullut! :)

Sanna: Joo, tykkään itsekin, kun silmä tottui.. kiva sisustustaulu.

Maanvaiva: MIKS meillä ei oo mitään kierrätyshyllyä missään? Mä oon kuullut huhuja, että joillakin on semmosia ja se olis ihan huippujuttu!

Ellu: Joo, tässä bloggailussahan on se hyvä puoli, että on pakko siivota, ennnku ottaa kuvan.. Tuossa pöydällä oli ihan sikana kaikkee tauhkaa, joten lajittelin, heitin roskat roskiin ja kynät sinne minne ne kuuluu jne.. :) Kyllä miekkonenkin on mielissään, ku kerranki on akka siivonnu. :D

Ja on mulla puhelinlaskukin oottamassa.. mut en ottanu siitä kuvaa.

KotiKeiju kirjoitti...

Nerokas idea! Itse kärsin mielikuvituksen puutteesta, enkä ikinä osaa nähdä tavaroita tuunattuina ennen kuin joku toinen on näyttänyt miten niistä saa omaan makuun sopivan. Meilläkin on tuollainen päätynyt roskiin/kirppikselle, kun kyllästyin rumaan puunväriseen ilmoitustauluun. Voi kun olisin silloin keksinyt, että sen voi askarella näköisekseen...

Elina kirjoitti...

Eikös sulla oo aika läheiset välit taloyhtiön puheenjohtajaan? ;) Notta voit heleposti tehä aloitteen kierrätyshyllystä :)

Sääkö oikeasti siivosit pöydän (ainakin tämän päädyn)? Jotenkin kuvittelin, että oisit vaan nostellu kaiken toiseen päähän ;) Pitkän pöydän "hyviä" puolia.

Unknown kirjoitti...

Kotikeiju: Kuule, minä ihastelen aina muiden tuunaamia juttuja ja tuntuu, etten ihan "omasta päästäni" keksi mitään enkä nää tavaroiden tuunailupotentiaalia.. luulen että tänkin idiksen oon napannu joltain, mutten muista yhtään että mistä tai keltä.. kauan aikaa siitä on kuitenkin. Koklaileen vaan. :)

Ellu: Noh noh noh! Mitenniin kuvittelet musta tollasta... että olisin muka vaan nostellu toiseen päähän pöytää kaiken romun.. :D Kuules nyt, ei sinne mahdu enää enempää romua, ku se on jo täynnä!!!
Juu ja siitä kierrätyshyllystä on ollu herra JiiPeePeeJiin kanssa puhetta kyllä..

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis taulu tätikulta:)

Unknown kirjoitti...

Hih, kukas se täällä on käyny kommaileen... :) Juula? <3

Taina kirjoitti...

Vautsi, tulipa siitä hieno! Lasten huoneisiin toi olisi aivan yiveto, täytyypä laittaa idea korvan taakse.. :)