perjantai 3. tammikuuta 2014

Loppuvuojen helemeilyt

Ennen joulua intouduin taas helmeilystä. Kun sille linjalle ryhty, niin ei meinannu malttaa lopettaa. Keittiön pöytä oli niin täynnä mun harrastustani, että miekkosen oli aina raivattava pieni tila jostain nurkasta syömiselleen.. :D Mun piti monta kertaa jo siivota helmet pois, mutta aina sain jonkun inspiraation samalla, kun keräilin niitä oikeisiin lokeroihin.. ja taas lähti homma käsistä..

Otin nämä koruset mukaan pohjoseen ja vähän niinku joululahjana saivat nuo lähisuvun naispuoliset henkilöt valita jonkin korun, jos on tarvis moiselle.

Kuvat on aivan älyttömän huonoja ja tuo kus.... anteeksi pissankeltainen paperikin, jonka nappasin "taustakankaaksi" ei ainakaan paranna kuvien laatua... :( Lisäksi näyttää tosiaan tämä Bloggeri näitä kuvia sumentavan... ei paljoa auta yrittää terävöidä kuvia tuolla PhotoScapessa..Pari kuvaa tuosta yhdestä ja samasta korusta... Oranssia, ruskeaa ja hopeaa.. toimivat yllättävän kivasti yhdessä. Tykkään, vaikkei oo ehkä mun värini.  Tämä on yksinkertainen mutta kiva.. Ketjua ja salpalukko. Siinä rapulukolla kiinni nippu kaikenlaista killutinta.. tän mä nappasin omaan käyttöön ja on kaulassa nytkin. (Olin kaupungilla tänään..)Tämmöset villit puuhelmet.. Leobardia ja puukuviota. Näiden helmien väri ei nyt kyllä kunnolla erotu tässä... on siis puolukan punaista ja helmiäispunaista ja hopeisia pikkuhelmiä ja kirkkaita säröhelmiä... aaaaarrrkh. Ärsyttää ku on niin huonot kuvat. Siis oikeestihan tää on hieno. Ja oon ihastunu nyt nuihin salpalukkoihin.. :)
Rannekoru kaikenlaisilla kilkuttimilla.  Helmistä pujoteltu tähtönen. Tässä on violettia ja kultaista ja mustaa helmeä. Tää tähtimalli oli aika kiva... joutuu ehkä työstään tätä jatkossakin. Tuo ohje löyty jostain vanhasta Ihana- lehdestä, ihan sattumalta.   Lisää tähtiä, korviksien muodossa... Ja lisää tähtikorviksia.... Ja vieläpä tälläinen helmikoru. Tässäkin värit on ihan vääristyneet.... turhauttaa!

4 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Kivat, varsinkin nuo leopardikuvioiset :)

Sanna kirjoitti...

Hienoja! Mä tykkään etenkin tosta ekasta ja sen väreistä. Nuita tähtiä ja niiden tekemistä voisit ehkä joskus vähän opettaa :) Nekin ovat tosi hienoja!

Unknown kirjoitti...

Kiitos kommenteista Sannat. ;)

Juu, voin neuvoa tähtösien teon. Aluks säädin ja säädin nuiden kanssa, mutta äkkiäpä tuon huomas, että aikas helppo ne on pujotella! :)

Elina kirjoitti...

Ja määki haluan saaha oppia tähden tekkoon!