torstai 26. maaliskuuta 2015

Mä voitin ihan huikeet virkatut Converset!!

Osallistuin taannoin Harakan Aarteet -blogin blogiarvontaan, jossa piti arvailla käsillä olevaa virkkausta. Mä sain kerrankin aivoni raksuttaan ja onnistuin vastaamaan oikein! Onni potkaisi siis niin kivasti, että voitin virkatut conssit, jotka sain värin ja koon puolesta valita itselle mieluisiksi. 



Viime viikolla postilaatikkoon oli kolahtanut innolla ootettu kirje, josta paljastui ihan huikeen makiat tossut. Nämä on napakat ja hyvin jalkaan istuvat ja ihan mielettömillä yksityiskohdilla varustetut. Paljon hienommat, kun mitä oon ennen nähnyt. 



Kyllä näillä tänkin viluvarpaan jalat pysyy lämpimänä.. kesätohveleiksi näistä ei ole, koska todellakin ovat lämpimät! Mutta nyt keväthipsutukseen ovat omiaan. Pohjaan näiden tekijä oli vielä laittanut liukuesteet, joten ei tartte meikäläisen luistella täällä.



Ihan mielettömän suuret kiitokset Harakan Aarteiden taiturille! Jos jos virkkausinto nosti päätä, kannattaa käydä tsekkaan nuo sivut, nimittäin sieltä löytyy ohje näihin ihanuuksiin. Ja uskoisin, että tilaustyönäkin saattaa onnistua, jos ei omat taidot riitä. :) 


4 kommenttia:

Korustamo kirjoitti...

Ihanat <3
Otin ohjeen talteen just eilen ja ajattelin kokeilla, kunhan saan käteni parempaan kuntoon.

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Wautsi!

Taina kirjoitti...

Aivan sika mageet!
Kivaa viikonloppua sinne! :)

Amanda kirjoitti...

Ihanat! Löysin tänne tre blogien kautta ja ihanan blogin löysinkin.. Tosi kaunis ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani www.amandanunelmia.blogspot.fi
Kommentit ilahduttavat ja lukijaksi saa alkaa :)