tiistai 1. maaliskuuta 2016

Keittiön kaunottaretSain mun siskolta lahjaksi aikas ihanat matot meidän keittiötä somistamaan. On ne kyllä söpöjä nuo virkatut matot ja tuo harmaa on alkanut miellyttää yhä enemmän ja enemmän mun silmää.


Nämä kuvat ovat jo vanhoja ja kevään ekat tulppaaninikin jo aikoja sitten lakastuneet.. nuo tulppaanit itseasiassa olivat tosi huonolaatuisia.. yhdessä lehdistä oli hometta valmiiks ja nappasin sen pois kun laitoin maljakkoon.. parin päivän päästä melkein joka varsi oli mädäntynyt tai homeessa. Pelastin sen minkä voin ja napsin muutaman kukan lyhyessä varressa lasiin. Olisin kyllä toivonut vähän pidempää kestoa noilta kukkasilta. 


Mutta onneksi nuo matot ei lakastu. Toki täällä sottapyttyjen taloudessa sotkeentumisriski on melkoinen, mutta toistaiseksi matot on pysyneet suht tahrattomina. 

Eilen vietettiin karkauspäivää..  kukas kosaisi kumppaniaan? Mulla hääbileet on jo takanapäin eikä samalla mahollisuutta ees tienata hamekangasta... 😂 Ihan ite joutuu hameensa kustantaan. Sillä silmällä oonkin katsellu vähän yhtä ompelijan nettisivua.. tai ehkäpä hameen sijasta hankkisin pitkän tunikan. 
Sen verran eilen karkauspäivän kunniaksi karkasin, että käväsin kaverin kanssa vesijuoksussa. Ihan kuule oli laji mulle uusi tuttavuus. Aluksi aika höntin tuntosta touhua, mutta varsin hyvä olo sen jälkeen tuli ja tulipa käytyä saunassa tällekin vuodelle... 😂

Nyt kahville, molemmat pikkutyypi nukkuu ja talo on hetken hiljainen!

3 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Täälläkkin ollaan naimisissa :)
Kivat matot, ja tosiaan, minusta tuntuu että minulla on jo mennyt omaisuus tulpaaneihin..

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniit matot! Lempivärini valkoinen ja harmaa ;)

marika kirjoitti...

On kyllä ihanat matot! Voi kumpa itekin osaisi tehdä tuollaisia...