maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kotileikkiin virkattujaVirkkailin tuossa vuodenvaihteen molemmin puolin taas uusia herkkuja kotileikkeihin. Nämä lähtivät lahjaksi parille touhukkaalle kolmivuotiaalle neitokaiselle. 


Virkkailumalleja löytyy  netistä aika paljonkin ja niistä minäkin olen oppini saanut näihin pikkuruisiin töihin.. Kuitenkin mun käsistä nuo ohjelappuset ja lippuset katoaa aina tauon aikana jonnekin, joten en oo jaksanut kauheen tarkkana olla ohjeista.. Nämä on vähän silleen summassa tehtyjä, mutta näyttäähän ne sentään joltakin. :)Poikanen yllättäen ei olisi halunnut luopua nuista leikkiruoista, joten se on otettava koukku käteen ja virkkailtava pikkumiehelle uusia leikkiruokia. Kokkailuleikki on meillä yks ehdottomista suosikeista ja päätettin yllättää yökyläreissulla ollut poikanen myös omalla keittiöllä. Kaarroimme Ikeaan ja nappasimme mukaan Duktig -leikkikeittiön. Sitä illalla kootessamme naureskelimme, että mitä muutakaan vanhemmat tekisivät kun leikki-ikäinen on kerrankin reissussa ja kotona on vaan pieni vauva. Jep, kokoavat lapselle Ikea -leikkikeittiötä. 

Onhan se hieno ja sillä onkin kokkailtu ihan jatkuvasti. 

Vielä yks loppukevennys liittyen leikkiruokiin. Poikanen oli pihistänyt pikkusiskonsa villasukan ja neitiä ulkopäikkäreille pakatessani ihmettelin sukan puuttumista. Siellä poika huoneessaan täytti sukkaa huovasta tehdyillä kotileikkikaloilla ja höpötti itsekseen. Kysyin mitä pikkumies hommaa ja vastaus oli "Kokoan polkupyörää". Kysyin naurua pidätellen, että tuleeko polkupyörään kalojakin. "Joo, kyllä siihen yksi yleensä tulee.. ja muita osia!"
 Kyllä jämpti o näin!! 

Ei kommentteja: