maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kevään puuhia.

Mun kirjoittelutahti on tänne... no verkkainen.. Tässä kuitenkin muutamia kuvia helmi-maaliskuulta.Meillä käytetään villasukkia tooodella paljon.. poikanen ei ole aivan yhtä innostunut hiihtelemään kotona villiksillä, mutta pyytää välillä illalla villasukat jalkaansa. Onneks meidät villasukissa pitävät mummo ja sit mun huippuihana ystävä. Kattokaas kui makiat sukat saatiin ystävänpäivälahjaksi?

Mun jalassa on Popedasukat. Varren logoa ei tässä näy, koska kuva on vaan tämmönen räpsy. Mutta toisessa sukassa lukee "Kato baby tarkkaan" ja toisessa "Tästä lähtee rock'n roll".. Ihan mahtavat!!
Pikkuneidin sukat ovat vähän hillitymmät mutta mätsäävät aika kivasti sen välikausihaalariin ja muihin pukimiin..Pääsiäinen tuli ja meni. Meidän rivitaloyhtiön pihalle ei montaa virpojaa uskaltautunut, vaikka poikanen odotti kovasti pikkutrulleja.. Me käytiin niitä sitten poikasen kanssa oikein pyytämässä meille kun soittelivat vaan omakotitalojen ovikelloja! Pari tyttöä uskalsikin tulla vaikka houkuteltiin ne ovelle "Saatte karkkia kun tulette tänne sisäpihalle ja meidän ovelle. ". Ehkä tilanne olisi ollut toinen, jos oltas lähetetty miekkonen asialle... :D 
Poikanen itse ei uskaltautunut virpomaan vielä.
Pääsiäisen aikaan käytiin myös lasten isovanhempia moikkaamassa. Pääsiäissunnuntaina oltiinkin jo sitten kotosalla jo ja lenkkeiltiin ihanassa säässä katsomaan höyryjunaa joka liikennöi pääsiäisen kunniaksi Nokian ja Tampereen välillä pari kertaa. Lippuja ei tällä kertaa raaskittu ostaa, mutta olihan tuossa ihmeteltävää jo ulkopuolellakin. Aikasmoiset savut se tuprutteli ilmaan.Sen verran uteliaita lurkkijoita ollaan toki, että sujahdettiin äkkiä kurkkaamaan, miltä juna näyttää sisältä. Puurakenteiset vaunut olivat pääosin aika hyvässä kunnossa ja makuuvaunut näyttivät hauskoilta. Käytävät olivat ahtaat, niinkuin junissa yleensäkin. Ah, ihana, kamala kura. Se ansaitsee nyt oikein oman kuvansa. Sitä on manattu ja siitä on iloittu tän keväänkin aikana. Poikanen nauttii kun saa oikein kunnolla loiskia ja läiskiä lätäkössä! Onneksi siihen on ihan huippu varusteet! Tuossa edellisen junakuvassa olevat Jonathanin sadehaalarit ovat aivan huippuhyvät, oikea nappiostos! Eikä oo kovin kalliitkaan.. vähän päälle neljänkympin ja kasvunvaraa on sen verran, että menevät ainakin syyskaudenkin ja ehkä myös ensi keväänä..  Meillä pelataan paljon. Aikuisten pelejäkin meillä on iso kasa, mutta niillepä on ollut viime aikona melko vähän aikaa. Sen sijaan esim kummitädiltään saama  Muumidomino on yks poikasen suosikeista. Sitä on pelattu kymmeniä kertoja. Pari uutta peliä tarttui mukaan viikonloppuna Pirkkalan MLL -yhdistyksen kirppikseltä. Eläinpyramidia on nyt tahkottu tänäänkin kahdesti..  Ja tässä meidän pikkuneiti. Lippapipo on LittleMayan tuotantoa ja lahja ystäviltä. Tuossa se rötköttää päässä mitenkuten ja on vähän isokin neidille, mutta onpa vaan niin söpö, että pakko sitä on jo käyttää! Meillä pikkutypy ei kyllä aina enään maltakaan nukahtaa rattasiin vaan välillä hihkuu ja katselee innoissaan, mihin ollaan menossa.. :) 

Mulla on jo parikin blogipostausta työn alla, mutta pitäis ehtiä ne joskus viimeistelläkin.. :D Seuraavaks esittelyssä meidän poikasen hieno uus menopeli! ;) 

Ei kommentteja: