maanantai 7. tammikuuta 2013

Kaikenlaisia haluamisia..

Joopajoo. Viime vuoden loppupuolella meillä oli projekti, jossa yritettiin epätoivoisesti päästä eroon "Sadasta ja yhdestä turhasta tavarasta".. Nojoo, kirppispöydältä meni yhtä ja toista ja Tori.fi palvelun kautta lähti myös muutama turha tavara. Tuohon reiluun sataan emme kyllä päässeet, varsinkin kun osa tavaroista meni listalle ns. kokonaisuuksina tai vähän tyyliin "muutamat naisten housut".. No se hyöty jokatapauksessa oli, että jotain lähti kiertoon ja vaatehuone tuli siivottua ja järjestettyä perusteellisesti. :)

Eräs kaveriperhe asusteli vajaan puolisen vuotta ulkomailla ja juttelivat tuossa reissun jälkeen meillä käydessään, että yllättävän vähällä sitä tulee toimeen. Kotiin palatessa kaiken sen romun määrä oli ollut pieni shokki, kun maailmalla oltiin kuitenkin muutaman matkalaukun sisällön turvin. Kovin ajatuksia tuokin herätteli, mutta pikkuinen tavarahamsteri (joo-o.. tosi pikkuinen) minussa ei kyllä varmaan kykenis pystymään tuollaseen..  

Niin, että tässä nyt sitten materialistisia haaveita.. tämmösiä aasinsiltoja..  Ei kuitenkaan (ehkä) mitään kauheen turhaa.. eikä ees askartelutarvikkeita!! (Nehän ei oo turhia eniveis, eihän...)


  • Jostain itselleni hämärän peittoon jääneestä syystä ole haaveillut jo useamman vuoden ajan (tai ainakin kauniilla keleillä ladun ohi kävellessä) suksista. Ne ovat kuitenkin edelleen hankkimatta, koska ollakseni rehellinen pelkään niiden jäävän käyttöä vaille. Kuitenkin latujen näkeminen auringon pilkahtaessa saa aina suksihaaveen pintaan. Minä, jolla hiihtimiä ei ole ollut olemassakaan sitten yläasteen.. eikä varmaan pitänyt ikinä tullakaan. Mutta mä haaveilen ihanista hiihtoretkistä, pitkästi kauniissa maisemissa, repussa kahvia ja suunta kohti laavua tai nuotiopaikkaa.. awwwww.. <3 <3Romantisoitu kuvitelma.  Totuus näyttäisi varmaan enemmän tältä: Sadatteleva ja räpiköivä Marionella kaatuilisi lipsuvilla suksilla läheisellä hiihtoladulla ja toimisi tientukkeena muille "kanssahiihtäjille".. Lopulta hermostuisi koko hommaan ja joisi termospullossa haaleaksi menneen kahvin irvistellen ja heittäisi kotiin tullessa sukset varaston perimmäiseen nurkkaan... 
Joopajoo. Oli totuus mikä tahansa, mutta epäilyttävästi näyttää siltä, että joku päivä mä ne vielä hommaan. Yritän saaha miekkosenki diiliin mukaan. Mutta ei se oo vielä yhtä innostunut. Se ehkä näkee silmissään enemmän tuon realistisen kuvitelman, mun haaveillessa aiemmin mainitsemastani vaihtoehdosta.  Ah, niin tyypillistä.

  • Toinen, minkä haluisin olisi kattolamppu olkkariin. Meillä ei oo siis koko asuinaikana täällä ollu kattolamppua(!!!) olohuoneen katossa. Joo, ei me ihan pimeessä täällä kökötetä, vaan meillä on aika styge halogeenivalaisin soffan takana nurkassa. Siitä tulee valoa ihan kohtuullisesti ja kun vielä olkkariin avoimessa ruokailutilassa on myös tehokas valaisin, niin ei sitä oo niin kauheesti osannu kaivata. Nyt kuitenkin kaipaa. Ongelma vaan, että millasen tuohon laitattais.. Ja kun olkkarissa on vähän hassusti nuo kattovalon paikat.. Kaks mahollisuutta, joista toinen on Toisessa päässä olkkaria, lähellä tv-tasonurkkausta ja toinen sitten sohvan päällä toisessa päässä. (Asutaan rivarikolmiossa, joten huomautan, ettei meiän olkkari mikään kartanon sali oo kooltaan, niinku tuosta vois luulla) Jotenka... kytätäänpä nyt lamppuja..
Mikä olis kivoin?

Elektro, Plafondi Galaxy 6-os.     Roomlight, Swirly-plafondi Ø 64 cm
Wofi, Kattovalaisin Chill   Zeneos plafondi
Massive, Sputnik kruunu 10-os.  




Joo, tätä en tartte, mutta kattokaa kui ihanat, Hobby Hallin sivuilla : Tuommoset seinälamput. 
Markslöjd Home-seinävalaisin Markslöjd Love-seinävalaisin
Markslöjd Hope-seinävalaisin

Joo, no tuommonen rykelmä lamppuja.. enpä tiije, mimmonen olis hyvä. Paljon ihania juttuja on olemassa, mutta ku tuon tarttis olla sellanen korkeella katossa pönöttävä. Ei siis riippumallia (sellasia olis monta ihanaa!!) koska sellanen ei meillä kauaa menestyis.. mies löis aina päänsä siihen.. :D Ja niin, ei se noiden kattolampun paikkojenkaan puolesta vois olla roikkuva.. Enkä halua mitään opiskelijakämppäspottihirvitystä tänne, kiitos. 

Ihania valaisinehdotuksia sa antaa. :D 

Haluaisin myös seuraavanlaisia asioita:

* Suihkuun
*Nukkua
*Tietää yhden jutun...
*Matkalle johonkin Euroopan kaupunkiin
*Saada likaiset astiat katoamaan tiskipöydältä

Muuhun en nyt tältä seisomalta......istumalta...... taida pystyä vaikuttamaan, mutta ehkä vois yrittää lähtee tosta viimesestä etapista. Teen parhaani, ja katotaan mihin se riittää! :))


2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Yhden sortin tavarahampsteri täällä myös moi. Kyllä sieltä ulkomailtakin takaisin tuli enemmän kuin mitä sinne vietiin... Ja nyt mietitään kirjahyllyyn laajennusta, kun sitä tavaraa on, vaikka oikeesti pitäisi vaan osata luopua turhasta ja pistää kiertoon. Se vaan on niin vaikeeta.

En ole muuten ikinä huomannut, ettei teillä ole olohuoneessa kattolamppua...

Minäkin haluaisin tietää yhden jutun... :) Joko sinä tiedät?

Unknown kirjoitti...

Mutta tavarat on kivoja. Ei kaikki, mutta jotkin ainaki. Likaset astiat on tylsiä ja imurikaan ei oo mukava, mutta varsin hyödyllinen kyllä.. :DD Mutta ehkä pääasia on siinä, ettei ainakaan heitä hyvää tavaraa suoraan roskiin, vaan yrittää etsiä sille uuden kodin tai käyttötarkoituksen.

Meillä on se hämäävä halogeenilamppu siellä nurkassa.. se valaisee iha suht hyvin, mutta tietty se aika sähkösyöppö on ku vääntää nupit kaakkoon.. :D Mutta mää tykkäänki hämystä, paitsi ku oon yksin kotona, nii joskus pelottaa... :D

Juu, tiiän yhen asian. Se on mukava asia. Vähän jännä. Kerron jossain vaiheessa. :))