torstai 29. tammikuuta 2015

Kortteja, kortteja, ja vähän virkattuja herkkujakin.

 Viime postauksessa uhkasin esitellä pienten touhukkaiden 2-vuotiaiden tyttöjen synttäriviemiset. Tässäpä siis ne. Meitä on sellainen viiden äireen lauma, jolla lapsoset syntyneet saman vuoden sisällä. Alettiin treffaileen säännöllisen epäsäännöllisesti silloin, kun meidän pikkumies taisi olla noin 3kk vanha. 

Nyt juhlittiin nuiden joukkueen vanhimpien neitokaisten 2-vuotis päiviä ja mukaan näpräsin neideille tämmöiset söpöstelykortit. Nuita mansikoita ja dominokeksejä olin virkkaillut joulun aikaan ja nyt pääsivät sitten hienojen leidien kahvipöytäherkuiksi. Menomatkalla nappasin vielä kirjakaupasta neideille värityskirjat, joita he alkoivat innoissaan heti väritellä. 

Meillä oli oikein mukava päivä herkuttelujen merkeissä. Meidän pikkuherraa aluks niin ujostutti, mutta loppua kohti sen vauhti vaan kiihtyi ja kiihtyi siihen malliin, että onnettomuudet ei olis ollu enää kaukana. Päiväunetkin myöhästyi vähän ja poikanen oli kyllä todella naatti kun sain tyypin rattaisiin ja menimme odottelemaan poikasen isin töistä pääsyä. Iltapäivällä ei houkutellut enää bussimatka kotiin, vaan odottelimme suosiolla miekkosen kyytipalvelua.. hän kun on siinä kyläpaikan lähellä töissä.


Muutenkin kortteilurintamalla on tuuleskellut siihen malliin, että keittiön pöytä on ollut välillä ihan eri käytössä kuin normaalisti. :) Paikallinen ihastuttava sisustuskauppa, Eveliinan Talo, pyysi taas korttejani myyntiin lisää. Olen tuonne viime vuonna myynyt pari kertaa kortteja ja nyt on taas valikoimaa, kun ehtisi lähteä vaan käväseen huudeilla. Tässä vaan muutamia esimerkkejä.....ja tämmöisiä......ja näitäkin....


Kohta se on taas viikonloppu. Jee!!

9 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka paljon olet ahkeroinut ihania kortteja. Tosin minun silmääni kiinnittyivät ensimmäisen kuvan virkkauksiin. En ole koskaan virkannut leivonnaisia. Olisikin kiva joskus kokeilla :-) Todella herkullisen näköisiä ovat :-)

Unknown kirjoitti...

Kiitos! Kannattaa kokeilla nuita virkkailuja.. ne on pieniä ja nopeita ja niin söpöjä! :) Mulla on lankoja hamstrattuna, vaan pitäs saada taas koukku käteen. :)

Elina kirjoitti...

Sielunhoidollista juhlapäivää... Jepjep, osaan lukea :D

Nanette kirjoitti...

Kivoja ja kauniita kortteja!! Mullakin ois joku ihme hinku väkertää kortteja,mutta itse tekemieni joulukorttien perustella täytyy myöntää faktat:se ei vaan oo mun juttu :P Tyydyn ihailemaan toisten tekemiä :)

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

ihania kortteja! jäin lukijaksi

Unknown kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Ellu: Joo, sielunhoidollista viikonloppua sullekin

Nanette: Kyllä siinä korttien tekemisessä kuule harjaantuu, jos vaan kiinnostusta riittää. Vähän välineurheiluahan se(kin) on, että täytyy olla materiaaleja, jotta saa kivasti sävyt natsaamaan keskenään. :) Kyllä mä arvostan itse, kun saan esim itsetehtyjä joulukortteja.. vaikka olisivat hyvinkin yksinkertaisia ja ei niin "taidolla" tehtyjä, mutta enemmän niillä on ajatusta ku nopeesti cittarista mukaan raapastuilla tusinakorteilla! Itsetehdyt joulukortit mä säästänkin. Kaupasta ostettuja kortteja en useinkaan. :)

Viltsu: Ihanaa, jos tykkäät! Tervetuloa lukijakseni!! :) Tulee aina hyvä mieli, jos joku sepustuksistani niin diggailee, että haluaa vierailla uudemman kerran ja vielä jäädä vakkarilukijaksenikin! :)

*K kirjoitti...

Ajattelinpa nyt vaan ilmoittaa, että lukenut olen jouluisesta kirjeestänne saakka tätä sun blogia, mutta kommentin jättäminen on näköjään erittäin vaikeaa! Ihania takuuvarmoja Maria-juttujahan täältä löytyy ja kiva seurailla teidän kuulumisia ja puuhia täältä kauttakin. Vilahtihan jossain meidänkin hulinajengi kuvissa. :D
Nuo sun tekemät kortit on kyllä niin kivoja, harmi kun itellä ei oo jaksamista hankkia vähän enemmän tarvikkeita, jotta sais kivoja kortteja tehtailtua. Tykkään kuitenkin itse tehdyistä korteista kovasti.

Varmaan tunnistat mut tämän nimimerkin takaa. ;)

Unknown kirjoitti...

Heipähei *K. :D Vai pitäskö sanua vanha kunnon Snowflake? :)

Kiitos, kun ilmoitit ja mukava että tykkäät takuuvarmoista höpinöistäni ja löpinöistäni. :D Joo.. taisin joskus laittaa johonkin kuulumiseeen teidän muruista jonkin kuvan. Oon kuitenkin koittanut aina laittaa kuvia, joissa ei näy naamat ja silleen ei olis tunnistettavia. Mutta kyllähän äiree omansa tunnistaa, vaikka kuinka olis niskapuolen kuva. :D Toivottavasti ei haittaa.

Joo, kyllähän noita kortteja on mukavaa tehtailla. Oon vaan armottoman huono muistaan kenenkään merkkipäiviä ja vähän noloo ku en saa sitten niitä korttejani läheteltyä.. :/ Mutta mietin, että pitäisköhän sitä lähettää kortteja aina muutenvaan ylläreiksi.. sillon ei olis aikaan sidottua. :)

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Suloisia kortteja ja virkkauksia!!
Lämmin tuulahdus täältä Mantelilaakson sadusta sinne Pohjolaan!