lauantai 3. tammikuuta 2015

DIY Hartsikorukokeiluja. Ketturiipus.

Tänä vuonna en itse tehnyt juurikaan lahjoja. Aika vaan ei riittänyt. Pari korua kuitenkin väsäilin ystävien paketteihin. Tässä toinen niistä. Kuvat napsin supernopeeta ennen paketin heittämistä postiin, joten ovat vähän tasoltaan kökkö. :(Siskon kanssa pidettiin tässä pari koruilupäivää ja sainkin hyviä neuvoja tuollasiten epäsymmetristen korujen tekoon. Kädentaitomessuilta mukaan tarttui koruhartsia ja tuollaisia pohjia. Näitä hartsiriipuksia oli aika hauska harjoitella tekemään. Ekan kokeiluversion tein itselleni. Jossain vaiheessa (kun löydän) kuvaan oman "voimakoruni" tänne blogiin. Nyt oon jemmannu sen jonnekin.. :) 

Rakkaalle ystävälleni valkkasin kuvaksi ihan ylisöpön ketunpennun metsätaustalla. Helmet valkkailin sitten tuon kuva-aiheen värisävyissä.  Ehkä vähän vaatii kyllä vielä harjoittelua sekä tuo toispuoleisen korun painotus, että tuo hartsin kanssa pelaaminen. Hauskaa ja sympaattista tuolla kyllä saa aikaan. 

Ja kuului kelvanneen. :) 

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana koru :)

Elina kirjoitti...

Mun koru! :) Pitikin kysyä tuosta riipuksesta, että ootko sen kuvan itte laittanut, vaan nytpä selvisi.
Saatpa opettaa mulle epäsymmetrisen korun tekemistä joskus. Vaikeinta varmasti saada oma pää tajuamaan, että epäsymmeyristäkin VOI tehdä. :D

Unknown kirjoitti...

Leena: Kiitos! :)

Elina: Sunpa hyvinnii. Joo, kuva on varmaan laiton googlaus. :D Tosiaankin on hankala suunnitella tuommoista epäsymmetristä. Maarit oli ollut jossain korukurssilla ja tehnyt itselleen korun kun oli tykästynyt siellä kurssipaikassa tuon tyylisiin. Tulee kivasti keveyttä koruun kun ei oo koko matka helmiä. :)

SisustEllen kirjoitti...

Voi, miten ihana koru<3 Tuo epäsymmetrisyys saa aikaiseksi mielenkiintoisen ja persoonallisen ilmeen. Olipa ihana lahja!

Unknown kirjoitti...

SisustEllen: Kiitos!! Joo, itekki ihastuin nuihin toispuoleisiin malleihin. Vielä vaatis harjottelua! :)