keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Smoothieta ja muita kuulumisia

Tein ryhtiliikkeen ja tauon jälkeen oon antanut blenderin soida taas enemmän. Smoothiet ja pirtelöt sun muut sotkut on paitsi herkullisia, myös terveellisiä. Ja niihin saa upotettua salamyhkään melkein mitä vaan kasviksia. :)  Ja nämähän on myös oivallisia välipaloja lapselle ja itselle. 

Pitäis vaan luovemmin ja rohkeammin kokeilla erilaisia ohjeita. Laittakaahan kommentteihin ideoita tulemaan! Laitan tähän postaukseen tuon poikasen smoothie ohjeen. ;) Viikonloppuna keksin napata naperonkin mukaan tekemiseen. Isimies teki jotain työhommaa kotikoneella ja poikanen olis halunnut koko ajan viedä iskälle Duploja kätöseen (Ilmeisesti tarjota isille jotain rakentavaa tekemistä... ehhheh!) ja kiivetä syliin paineleen tietsikan näppäimistön nappuloita. 

Napero sai tiputella kannuun marjoja, laittaa kannen päälle ja painaa nappia. Tosin nuo Kitchen Aidini napit on aika jäykät, joten äipän apua tuossa tarvittiin. Lopputuloksen ulkonäöllinen arviointi. Ja maun ja koostumuksen arvio. Täytyy sanoo, että kelpas kaikille!

Poikanen pääsi myös painamaan kahvinkeittimen käyntiin ja olihan se hauska samalla seurata, mitä sitten tapahtuu.. Moccamaster -keitin on oivallinen tutkimuskohde 1-vuotiaalle. :DTämmösillä aktivoitumisilla tällä kertaa. Vielä pitäs aktivoitua tuon alimman kuvan mukaiseen toimintaan... 

 Mulla on vähän tukalaa olla koneella nyt, kun pikkujätkä hakee huomiota puremalla mua jenkkakahvoista... pieni vihje kenties? 

Reipasta syksyä kaikille! :) 

4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Kylläpä reippaasti syö pieni!

Nanette kirjoitti...

Tietkö mäkin innostuin just blenderista ja smoothieista! Mulla ei blenderiä edes ollut, mutta onneksi hankin! Nam mitä herkkuja :P Kiitos reseptistä,pitää kokeilla. Mä vasta harjottelen perus marja-banaani-jogurtti-sekoituksilla :)
Suloinen on teidän poika :) Ja puree jenkkakahvoja :D :D Mahtava tyyppi :D

Elina kirjoitti...

Voi tuota hemulitukkaista mussukkaa <3
Mulla ei nyt huvita smoothiet, mutta sen sijaan oon syönyt päivittäin kipollisen marjoja turkin jugun kera. Pääasia kait se, että tulee syötyä.

Unknown kirjoitti...

Inkeri: Joo, meidän poitsu on kyllä reipas syömään. Sille kelpaa lähes kaikki.. tähän mennessä ainoa, mikä sille ei oo kelvannu, on salaatin lehti. :D Mutta niitäkin saa toki piilotettua noihin smoothieihin. ;)

Nanette: Hyvähyvä, nuo on kyllä hyviä nuo kaikenlaiset pirtelöt ja smoothiet ja muut sekotukset. Niissä on mielikuvitus vaan rajana. Tosin täytyy kyllä tunnustaa, että minäkin jämähdän aika helposti vaan samoihin aineksiin. Pitäis siis sitä mielikuvitusta käyttää enemmän!

Ja joo, meidän poika on kyllä ihan huippu! Mä en oo tajunnutkaan, että 1-vuotiaalla voi olla jo noin hyvä huumorintaju ku tuolla ipanalla on. Meillä on välillä ihan hervotonta meininkiä täällä!

Elina: Joo, edelleen tyypillä on hemuli-niska. Takatukka on kasvanut pituutta, mutta jos sen leikkais lyhyemmäks, tulis taas ihan täys Hemuliefekti. Kasvaakohan sillä ikinä niskaan silleen hiusraja, ettei se oo ihan tasanen ja korkeella. :D

Ja joo, marjat ylinpäänsä syötynä on on hyvä juttu. Kyllä se smoothiekausi taas sieltä tulee. :) Meilläkin meni ihan hitsin kauan,etten saanu tehtyä.. Mutta nyt poikanen osottelee jo blenderiä joka päivä. :DDD Ei siis voi unohtaa tehä!!