sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Sunnuntain metsäretki

Päätettiin tänä aamuna ihan pikaisesti lähteä käväsemään metsässä. Mä koin tarvitsevani käpyjä ja keppejä erinäisiä projekteja (joiden valmistumisesta ei vielä oo tietoa) varten, joten pistimme ulkoilukamppeet päälle ja lähdimme käpöttelemään. 


Tässä meidän lähellä kulkee kiva pururata, jota pitkin käpöttelimme rattaiden kanssa jonkin matkaa. Jätimme rattaat polun varteen ja laskimme poikasen maahan. Ollaan poitsun kanssa muutaman kerran oltu metsässä, mutta aina niin, että poikaa kannetaan tai hän on selässä manducassa. Nyt napero pääsi ihmettelemään metsän tuoksuja ja kaikenlaisia kasveja. 


Yllättävän hyvin pysyi pystyssä tuo 2kk sitten ensiaskeleensa ottanut napero. Kaatuili toki, mutta sinnikkäästi punnersi vaan itsensä pystyyn ja koitti taapertaa pehmeällä sammaleella. Kaikki oli niin jännittävää.Ihmeteltävää tosiaan riitti. Maasta löytyi käpyjä, kiviä ja sieniä. Niitä oli kiva näyttää ja kerätä isille. 

Mä sain muovikassiin kerättyä täytettä ja muutaman mukavan kuvan arkistoihin. Olipas se taas kiva käydä haistelemassa metsän tuoksua. Vaikka tuo nyt onkin tuollainen pieni metsikkö vaan, mutta tuolla oli poikasellekin tarpeeksi helppokulkuista. 

Muuten viikonloppu on mennyt siivoillen, telkkaria katsellen (joo-o.. olihan sitä putousta taas pakko alkaa katsomaan.. :D ) ja käytiinpä poikasen kanssa katsomassa isin salibandypeliäkin. 

Huomenna taas uus viikko. Ainakin puistoilua ja naapurivierailua tiedossa. :) 

Ei kommentteja: