torstai 1. tammikuuta 2015

Eka ilta vuonna 2015Mahtavaa, hauskaa, onnekasta ja inspiroivaa uutta vuotta kaikille täällä hiippaileville lukijoille! :) 


Vuosi se vaihtui taas rauhallisissa merkeissä. Just taisin vielä olla puolilta öin hereillä, mutta tiukasti lämpöisen peiton alla. Kilistelyt ja muut jäi tänä(kin) uutena vuotena välistä ja raketit ampumatta. (Niitäpä ei olla ammuttu oikein koskaan.. joskus parikymppisinä taidettiin miehen kanssa jotain pommeja ostaa, mutta sen jälkeempä on vaan ihailtu muiden rahoja taivaalla. ;))

Kävimme sentään koko perheellä pari tuntia tuossa iltasella moikkaamassa kavereita. Bilettämään ei jääty ja lähettiin hyvissä ajoin tuon pikkumiehen kanssa kotiin puuron keittoon. Ah, kuinka railakasta! :D

Tähän uuteen vuoteen heräsimmekin jo 6.30 kun pikkuinen poika heräili huoneessaan, eikä enään ollut yhtään väsynyt, vaikka yritin tyypin kiikuttaa keskellemme vielä nukkumaan. Siinä se kikatteli, kutitteli meitä ja tökki sormella mun nenää. Kun koitimme vaan pitää silmiä kiinni, poika nousi seisomaan ja hytkytteli aina siinä keskellä hetken ja kaatuili päällemme iloisesti käkättäen. Eihän se auttanut kun nousta ylös. :) 


Wanha vuosi on nyt siivottu pois ja aika on aloittaa uusi vuosi. Teittekös te mitään uuden vuoden lupauksia?

Minä en varsinaisesti, mutta tuossa menneellä viikolla facebookkin oli linkittynyt artikkeli, joka alkoi näin:

"Tee tänä vuonna uudenvuodenlupaus, jonka positiiviset vaikutukset voivat ulottua pitkälle tulevaisuuteen. Vie lapset useammin metsään ja anna heidän touhuta siellä omaehtoisesti."

Artikkeli on luettavissa TÄÄLLÄ. 

Kannattaa käydä lukemassa. Itse ainakin koitan tätä toteuttaa. Sikälihän tuo nyt ei ole vaikeaa petrata verrattuna viime vuoteen, koska napero oli vielä kovin pieni. Nyt luonnossa liikkuminen jo sujuu ihan eri tavalla ja siitä nauttii kyllä itsekin. 

Btw, aika monta hyvää metsämuistoa mulla on lapsuudesta. Vaikka en haluakaan muuttaa enää niin maalle, kun olen lapsuuteni viettänyt, on metsä ja luonto silti tosi tärkeitä!

Haastampa muutkin menemään metsään. Hop, hop! ;) 


4 kommenttia:

Marika`s - Marjakuja blogi kirjoitti...

Voi mikä ihanuus teillä on ollut herättelemässä ♡
Kiitos sinulle kommentistasi blogissani :)
Oikein onnentäytteitä uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

Kaisa kirjoitti...

Voi söpöläistä :D

Unknown kirjoitti...

Marika's: Kiitos! Napero on kyllä ihana. Ja hyvää uutta vuotta myös sinulle!

Kaisa: Niinpä. :D

Taina kirjoitti...

Haaste otettu vastaan! Huomiseksi lupasin muksuille hiihtoretken :)