torstai 21. maaliskuuta 2013

Alkuvuoden korttikimara

Tän vuoden puolella oon tehny kortteja aika nihkeesti. Nyt tuli muutama  tilaus, niin ne tekasin ja sitten samalla pari muuta.. Vielä pitäis tehdä ainaki muutama kortti. Ystävien ja sukulaisten syntymäpäiviä on tulossa iha lähiaikoina. Päätin, että yritän tänä vuonna muistaa ihmisten synttärit.. oon meinaan sellanen hötelöpää, että muistan ne yleensä aina jälkikäteen. :(( Ja en sitten saa korttiakaan tehtyä. Saati sitten muuten muistettua.  Kun hankin uuden kalenterin, niin otin ja merkkasin sinne kaikki oleelliset synttärit heti verekseltään. Nyt ehkä on pieni toivo, että multa melkein kaikki lähipiiriläiset ja ystäväiset saavat multa jonkunlaisen räpellyksen... Mun aivoihin ei voi silti luottaa, edes tässä kalenteriavusteisessa yrityksessä.. :/

Nyt niitä kortteja.

Vihdoin sain hankitta oman Sweet pea stampin iiiihanan keijuleimasimen. Jostain bongasin käytettynä. Aivan valtavan kiva. 
Sillä räpeltelin heti kaks hiukan erisävyistä versiota.. Nää on vielä jemmassa oottamassa käyttöä..

Sitten tein Kolmenkympin rajapyykin yli hypänneelle ystävälle tämmösen Kukkaiskeiju-kortin. Ystäväni on intohimoinen puutarhaharrastaja ja työkuviotkin pyörii samalla sektorilla. Toivoin siis hänelle kevääksi paljon kukkaiskeijuja, jotka saa kaiken paitsi rikkaruohot rehottamaan. :)


Tämä ojennetaan syntymäpäivää viettävälle työkaverille työporukan toimesta. Hiukan värillisempi on tuo oikeasti.. violetimpi.. ei ihan noin harmaa.. 

Tilauskortti. Työkaveri tarvitsi hääkortin jossa valkoista ja vaaaleanpunaista. Ei kuitenkaan  ihan tosi vaaleeta, vaan tummemmanvaaleanpunaista.... en tiedä osuiko nyt kohdalleen.. kuulema kyllä.. :)

Toinen hääkortti vähän samalla värimaailmalla. Odottelee vielä käyttöä. 

Yksi kortti jäi aivan kuvaamatta... se Rippikortti siskon tyttärelle... tuli vähän hätä ja hoppu taas  lähtiessä ja kameran kanssa sohiminen jäi ihan välistä.. No sekin oli violettisävyinen. 

Ei kommentteja: