torstai 18. huhtikuuta 2013

Chilikorut


Löysin näin vekkuleita lasiriipuksia ihanasta paikallisesta helmikaupasta jo joskus kaaauuan sitten.. Sillon en älynny, ees mitä näistä tekisin.. ostin vaan tuommosia noita pienempiä pikkusen pussillisen jota ihailin salaa välillä laatikossa "My precious" sanoja kähisten. ;)

No joo. Nyt sitten bongailin isommanki chilin ja seki oli pakko saada. Ja eikai se sit auta ku tehä niistä jotain... Eka yritin noihin korviksiin enemmän mittaa ja koristusta, mutta ei se oikein näyttäny hyvältä... sitten vaan pistin koukut kii noihin chileihin... ja kaiken hyvän lisäksi oon jo onnistunu hukata toisen. Nuo on nii kevyet, että ne luisuu korvista pois.. eli vinkvink. Laittakaa hyvät ihimiset niihin korviksiin sinne koukkuun taakse sellaset stopparit tai ostakaa lukittavia koukkuja... tai semmosia hakasella olevia..
No onneks mulla on noita pikkuchilejä vielä jälellä.. myös keltasena ja öö... olikoha vihreenäki..

Tuota riipusta rakentelin samalla ku ystävä koukuttu koruilusta meillä ollessa... yritin opetella nättejä silmukoita tekeen.. Välillä se onnistu... välillä ei. Ketju on kans vaan korumetallia.. joten sen värinpitävyydestä en mee takuuseen.. kattotaan.. Mä kyllä tykkään tuosta lopputuloksesta. :)

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Ihanat chili-korut!