maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ovensuulla. DIY -nopsa koriste puutarhaan tai ovelle ajopuuun palasta.

 Innostuin yhtäkkiä eilen rakentelemaan pienen koristuksen tuohon ulos. Joskus tiimarin loppuunmyynnistä ostin tuollaisia söpöjä minikokoisia puutarhatyökalukoristeita. Köyttelin pätkän juuttinarua tuommoisen ajopuun palasen ympärille ja sommittelin tuohon pari koristetta. Simppeliä mutta aika somaa. Puutarhasakset sujautin juuttinarun alle, mutta laitoin tuohon turauksen kuumaliimaa, jotta pysyy kunnolla.                                                                                 
                                         

Kastelukannuun piti aluks laittaa kristalleja roikkumaan, mutta niitä etsiessä löysinkin sinisiä pisarahelmiä.. nuohan on vielä ihanempia!! Meidän ovella roikkuu jos jonkinlaista koristetta ja hilanvitkutinta. Aika ihana pari on tuo betoninen sudenkorento ja sen kaverina tuollainen kyltti, jonka löysin joskus hirviän kauan aikaa sitten jostain poistokorista. Muistan vieläkin, että maksoi 80cnt. Maalailin silloin siihen meidän molempien sukunimet, mutta myöhemmin tarvittiin enää yksi nimi.. se yhteinen. :) Ja tä hassu peikko on lahja mun siskon porukalta. Hassu peikkopoika, kuten meidän poikanenkin. :) 

Roikkuuhan tuolla vähän muutakin. Ja sen pääsiäiseksi tuunatun kranssin sain NYT JO tuunattua uusiksi hiukan paremmin ajankohtaiseksi.. :D 

Nyt kahveen keittoon. Pakkasessa on jätskiä!! <3

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihanat nuo vesipisarat kastelukannusta!

Elina kirjoitti...

Söpis koriste! Me käytiin eilen Härmän kylpylässä reissuporukalla. Mää en halunnut mennä uimaan, niin jäin katteleen sinne muuta ja sieltähän löyty semmoinen Taitopaja, jossa sai materiaalikuluja vastaan tehä kaikenlaista. Tein siinä ootellessa sitten ovikoristeen minäkin.
Ja Keskisen Vesalta ostin eteiseen tähtimaton. Kelpais varmaan sullekin.

Niinu kirjoitti...

Suloinen lisä tuo leppis:) Ja niin kaunis tuo itse luonnon muovaama puu!

Taina kirjoitti...

Hirmu kiva, tykkään. :)
Muutenkin kivoja koristuksia. :)
Itselläkin bligi taukoa pukannut mutta kuuulumisia kävin nyt lueskelemassa, kiitos karppi-pizzapohja ohjeesta, otin talteen!
Aurinkoista muksaa heinäkuuta sinne! :)