keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskuulumiset

Pääsiäisen vietimme Pohjoispohjanmaalla, mun vanhempieni luona. Meillä oli oikein mukava reissu ja oli kiva nähdä sukulaisia. Menossa mukana pyöri veljen perhe ja siskon tyttö, jonka nappasimme matkalta kyytiin myös sukuloimaan. Pääsiäiseen mahtui herkuttelua kakuilla ja ruuilla, makkaranpaistoa nuotion äärellä, kyläilyä, tärkeän ystävän vierailu, kantavalla hangella ulkoilua, tuulimyllyjä vastaan taistelua ja kuralätäköissä porskuttelua. Parasta poikasen mielestä oli kuitenkin päästä traktorin kyytiin. Tuota hetkeä oli odotettu jo kauan ja välillä näytti jo siltä, että jää traktoriajelut seuraavaan reissuun, niin kovasti jännitti. Sitten kuitenkin rohkeus voitti ja napero pääsi huristelemaan vaarin kyydillä. Kaikista mageinta oli oppia nostamaan traktorin kauhaa ihan itse ohjausvivulla! :) 

 Tässäpä tällainen pikainen kuvakavalkaadi. Nyt on reissupyykit pesty ja eilen käytiin jo vähän shoppailemassa. Mä löysin Ideaparkista kipeästi tarvitsemani kengät... tajusin, että mulla ei ole ainoitakaan siistejä kenkiä kevät/kesäkäyttöön. Oon lompsinut talven tyytyväisenä Eccon karvavuorellisilla kengillä ja vaellusmonoilla.. 

Mutta nyt vuorosanojen höpöttelyyn. Tänään on taas teatteritreenit ja en oo tehny kotiläksyjä kovinkaan täydellisesti tuolla reissun päällä.. :D

Ei kommentteja: