keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pieni lahja kaverin pienelle tyttövauvalle - ihanuus Taikutista

Vauvauutisia satelee monesta suunnasta.. tässä kesän aikana syntyy moneen tuttava- ja ystäväperheeseen pieniä ihania palleroita. 


Netissä roikkuessa olen törmännyt moniin hirmuisen ihaniin, pieniin kotimaisiin käsityöyrityksiin. Ne kuitenkin jäävät helposti Henkkamaukan jalkoihin (joo, totta, maksaahan kotimainen käsityö enemmän, mutta ehkä syystäkin.....) ja monikaan ei oo ees kuullu moisista putiikeista ja nettikaupoista. Koska itse arvostan kotimaista osaamista, niin aattelimpas rempasta ja tuoda vähän näitä yrityksiä näkösälle.. ainakin niitä, joilta olen tilaillut tai ostanut tuotteita. Nämä ei oo siis mitään yhteistyöpostauksia, vaan ihan siitä ilosta syntyneitä, että täällä Suomessa vielä osataan tehdä kaunista ja kestävää käsityötä. :)  TOKI, jos joku ihana  kotimainen PIENyrittäjä haluaa mulle blogattavaksi ja testailtavaksi lähettää jonkun soman pikkuisen jutun, niin yhteyttä voi ottaa.. katsotaan sitten, mitä tehdään. :)  (s-postiosoite löytyy tuosta sivupalkista...) Kivoja pikkulahjoja on nämä Taikutin vauvatumput. Ihan hurmaavan söpöjä ja pehmoisia. Näitä tilasin jemmapiiloon muutamat samalla, kun hankin samalta kotimaiselta pienyritykseltä poitsulle kivan farkkukuosisen pipon! :)

Taitaapa lähtee Taikuttiin tumpputilausta ihan omaankin käyttöön tässä kesän koittaessa. :)

Taikutilla on aikas ihania farkkuja myös applikoiduilla kuvilla.. ne on hirveen herkkuja!! 
Applikoituja pipoja myös kuolailin viime talvena, mutta tilasinkin sitten kevääksi vaan farkkukuosisen digiprintti-pipon. Taikutilla on välillä postikuluttomuuskamppanjoita ja jotain kivoja alejakin, joten kantsii käydä ehdottomasti kurkkimassa. Ja muutenkin nuita pieniä söpöstyksiä saa ihan kohtuulliseen hintaan. Ja työllistää suomalaisia!!

Jokos Taikutti on sulle tuttu?Lahjan sujautin tällaiseen ruskeaan paperipussiin, jonka oon säästänyt jostain pikku-ostoksesta. Somistin pussin paperilla, tarralla, somalla paperikukalla ja nätillä satiininauhalla. Tästä kuvasta puuttuu vielä onnitteluteksti, jonka tälläsin vielä pakettiin. Tässä tuli niinkuin kortti ja lahja samassa.. 

4 kommenttia:

KotiKeiju kirjoitti...

Luenko rivien välistä oikein, että teilläkin olisi kohta vauvatumpuille käyttöä? ;)

Unknown kirjoitti...

Saattaapahan tuo ollakin.. ;)

KotiKeiju kirjoitti...

Ihanaa! Saako jo onnitella? Milloin on la?

Unknown kirjoitti...

Elo-syyskuun vaihteessa pitäis pamahtaa.. :) Että kyllä tässä ehtii vielä housunvyötärö kasvaa entisestään.. :)