perjantai 17. heinäkuuta 2015

Diy: Lisää maalattuja kiviä

 Kyllä, kaikenlaiseen voi hurahtaa...


Sain siskon mun kaa maalaileen kiviä tällä viikolla. Omat tuotokseni ovat tässä..  Kyllähän nuo nyt nostaa hymyn huulille. Hyväntuulisia hömpötyksiä. Hyväntuulinen hömpöttäjä on myös tämä mun pieni assari, joka asetteli itse nuo kivet mulle kuvattavaksi. Selkeesti jätkällä on silmää asetelmien teolle. :)

Pari seuraavaa viikkoo miekkosella on lomaa ja käydäänkin koko perheen voimin pikkuisilla reissuilla. Mihinkään pitemmäksi aikaa ei nyt jäädä, mutta retkeillään ja matkaillaan kuitenkin. Aika ihanaa! Sitä kummasti kaipaa maiseman vaihtoo välillä kun kaikki päivät on enimmäkseen kotona tuon naperon kanssa. Mun vauvamasukin on melkoinen kumpare ja kaikenlaista kremppaa kun on, niin ei oikein pitemmät kävelyretketkään onnistu. Vielä pitäisi sellainen puolitoistakuukautta jaksaa odotella, että millainen tyyppi tuolla mahanahan sisäpuolella melskaa.. kova se ainakin on kuperkeikkoja heittämään. :) 

Mukavia kesäpäiviä! Mä ajattelin tässä vielä heinäkuun puolella arpasta jotain pientä. Vai miltä se kuulostaisi? :) 

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihania ovat, ei voi muuta sanoa, niin tuo napero kuin barbapapat ja melskeet masussa, niitä on minullakin. Meillä taitaa olla aika samoihin aikoihin la.

Marika`s - Marjakuja blogi kirjoitti...

Ei vitsi kun noi on suloisia, mukava idea kun on lapsilla tylsää, koitan muistaa..

Unknown kirjoitti...

Sanna: Oho. Vai tulee sulle pikkuruinen. Onneksi olkoon. Mitä muuten mahtaa kuulua?

Marika S: Joo, ihan ehottomasti kantsii lasten kanssa maalailla. Pienempikin osaa jo pohjamaalata ja perus leppiksetkin on niin ihania ja helppoja! :)