sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vauvalahja ja DIY virkatut mansikat ja päärynä.

Tosi monille ystäville ja tuttaville tupsahtelee (no joo, eihän ne niin vaan tupsahda..tiedetään.. ;)) vauvoja nyt syksyn aikana. Naapuriin syntyi pieni poika ja muistimme häntä ja ylpeätä isosiskoaan (meidän poikasen kaveria) pienellä lahjalla. 


Teemaksi nappastiin tähdet. :) Joskus hamstrasin alesta tuollaisia tähtikuvioisia peltirasioita ja nyt löytyi käyttöä yhdelle. Korttiin ujutin myös vähän tähtiä ja rauhallisia värejä joista tiesin perheen tykkäävän. 


Rasiasta paljastui tähtikuvioinen pikkuruinen body, joka on omasta mielestänikin niin älyttömän söpö, ettei mittään järkee! Rasiassa oli myös jotain isosiskolle.. tällä kertaa ei kuitenkaan tähtiaihetta..Virkkailin pari mansikkaa ja päärynän GarnStudion ohjeilla! Tuolla on ihan valtavasti ihania ohjeita ja ylllättävän helppoja nuo on tehdä.. minä poropeukalokin osasin. Mun mansikat on toki jostain syystä paljon pitkulaisempia kuin ohjeen, mutta ne on varmaan eri lajiketta :) Mansikan ohje on TÄÄLLÄ, päärynän taas TÄÄLLÄ

Nyt koukulla on taas uus päärynä.. ja paketissa olis vauvalahja lähdössä vähän pitemmälle.. mutta pitää sinnekin isosiskolle jotain kivaa saada mukaan. :) 

4 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Ihana body. Ihana ajatus.

Niinu kirjoitti...

Täälläkin tykätään tähdistä;)
Kiva lahja!

Unknown kirjoitti...

Tähdet toimii aina :)

Anna-Maria K kirjoitti...

Söpöt hedelmät ja siskon lisäksi vaavikin voi tykätä kun on niin kirkkaat värit :-)