maanantai 26. lokakuuta 2015

Jenkkihapatusta vai hyvä syy hassuttelulle?

Halloweenin juhliminen on aika uusi juttu (kai) täällä Suomen kamaralla, mutta mitä ilmeisimmin yleistymässä. Itse olen osallistunut joskus opiskelija-aikana halloween juhliin, mutta muuten en ole juurikaan kyseisille kekkereille uhrannut ajatusta. Nyt kuitenkin täällä on veitsi viuhunut ja kurpitsa on saanut ilmeen. Aikas hauskaa oli tuo kurpitsan kaiverrus ja yllättävän helposti onnistui.Siellä se nyt virnuilee meidän portailla tuollaisessa asetelmassa.. Tämä asetelma syntyi väsyneen kotiäidin toimesta. Kun miekkonen tuli töistä kotiin oli takana uhmaikäisen kiukuttelupäivä ja vatsavaivoja poteneen pikkuvauvan itkuntäyteinen ilatapäivä. Kysyin, saanko mennä vartiksi portaille.. miekkonen vähän hymähteli kysymykselleni. Sinne siis menin ja kaivelin varastosta sinkkivadin, pyöreän puulätkän, jonka vuorasin mustalla roskapussilla ja kaivelin muuta tykötarvetta lisäki.. mm. ruosteista kettinkiä. Ai että teki se parikymmenminuuttinen hyvää. Pienestä se on ilo irti otettava. :D Lasten myötä olen tutustunut moneen uuteen ihmiseen ja löytänyt pari uutta ystävää, joilla on lähes samanikäiset lapset ja asuvatpa vielä ihan lähellä. Aikaa tuleekin sitten vietettyä melko paljon yhdessä. Keksimme järkkäillä myös lapsille Halloween bileet naamiaisineen ja nyyttikesteineen. 

Lapsille puvut on löytynyt kirppareilta hyvin sopivaan hintaan. Aluks poikasellekin piti tehdä vähän Diy-henkeen puku, mutta kun lähikirppiksellä tuli vastaan kolmen euron nallepuh, niin homma oli sillä selvä. Poikanen on jo sonnustautunut pukuunsa monet kerrat ja pitänyt Puolen hehtaarin metsän kahvi hunajakutsuja.


Mun vaatetus on hyvin diy-henkinen. Arvaatteko mikä mä aion olla?Fida pelasti mut kalliilta asuvalinnalta. Kaikkinensa hintaa tulee noin 7-8euroa. Varsin kohtuullista siis. 

1 kommentti:

Taina kirjoitti...

Hieno asetelma! Otetaan vaan jenkkihapatuksesta kaikki ilo irti, vähän iloa pimeään syksyyn! :)