sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Ilmoituksia. Somessa löydät mut myös täältä

Vihdoin sain tekastua Marionellan kotona- blogille Fb-sivun. Aluks olin sitä mieltä, että ihan turha hommeli, mutta moni sano, että yhtäkkiä olikin tullut monta kivaa postausta.. ja kaikkihan facessa roikkuu, niin tuleepa ilmotus uudesta postauksesta sitten sinne. Ja sinnhän on helppo ladata sit pikasesti jotain kivaa extraakin.  Täältä vaan tykkäilemään mun sivustani. 

Instagramistakin mut löytää nimellä marionellan_kotonaJa sitten vielä. Mulla on kunnia kuulua TRE-BLOGIT yhteisöön, joka kerää yhteen Tampereen ja lähikuntien bloggaajia. Tre-blogien fb sivulle pääset joko tästä postauksesta tai sivupalkissa olevasta  logosta. Sieltä löytyy monta mukavaa seurattavaa! 


Ostin tuossa viime viikolla Kotiblogit lehden, kun monesti tämä koneella istuminen ei ota onnistuakseen (eikä meillä ole läppäriä tai tablettikonetta). Perheen parissa tuota kiirettä piisaa kun  pikkuneiti potee vatsavaivoja ja isompi vaatii huomiota. Pieni hetki lehden seurassa vie kuitenkin ajatukset vähän rentoihin touhuihin.. vaikkapa imetyksen lomassa poikasen nukkuessa päikkäreitä. Jossain välissä aina ehtii vähän herkutellakin. Tekasin kaurapaistoksen välillä marjoilla.. on muuten omenan sijasta hyvää sekin!  

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Blogille facebook sivut onkin kiva juttu, itsekin laitoin sivuni taas käyttöön ja instagramiin on niin helppoa sinne laitella kuvia ja tekstiä kun ei aina ehdi blogiin postausta kirjoittaa :) Tulenkin käymään sivuillasi :) Ihanaa alkanutta marraskuuta :)