keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pienet tähtöset - ylijäämä ikkunakalvon inspiroimaa..

Meiän kylppärissä oli ongelmana se, että vaikka sieltä menee ikkunallinen ovi terassille, sälekaihtimet pimentää tilan täysin. Tämä häirittikin mua pitkän aikaa.. tympäsi räpäyttää valot jokaisella nopeella pyrähdyksellä kun luonnonvalo väijyi metallisäleiden takana.. kuitenkaan ei halunnu avata kaihtimia, yksityisyys meinaan... (ei silti, että tuolla takapihalla kauheesti trafiikkia olis, tai takapihan jälkeenkään.. naapuritalon seinä siellä möllöttää, mutta kyllä se silti jotenki ahistaa)

Bongailin netistä tosi hienoja ikkunakalvoja, jotka heijastaa valon sisään, mutta ei esittele sisätiloissa olevien elämää ulkopuolelle. Kaikenlaisilla koristekuvioilla olevat kalvot kyllä houkutti, mutta hinta hirvitti.. Tyydyin siis Clas Ohlsonin tylsään halpikseen, frost pintaiseen.. No tuota kalvoa jäi sitten yli, ja tapani mukaan hamstrasin sen myöhempää käyttöä varten.. siinähän se sitten kellui milloin milläkin pöydän tai hyllynkulmalla, kunnes tänä aamuna toteutin sen, mitä olin tuosta suunnitellukkin.


Eli printtailin parit tähdenkuvat malliksi ja kalvotussilla piirtelin tähtikuviot kalvoon. (Helppoo ku siitä näkyy kuitenkin sen verran läpi..) Sitten kalvosta vaan suojamuovi pois, kostutus, ja paikalleen länttäys. Tuo kalvo ei ollu ihan ylös asti tuota ikkunaa, joten suppuun vedettyjen sälekaihtimien ja kalvon väliin jäi kaistale paljasta ikkunaa. Siihen siis tähdet tälläsin. Pikkunen piristys tuonne. :) Näyttää kivemmalta ku kuvissa..Pitihän tuota ideaa sitten jatkaa muuallekkin.. Tylsä peili eteisessä sai myös muutaman tähden.. siitäkin tuli kiva.Ja vielä on työn alla jotain.. arvatkaahan mitä..?Ei kommentteja: