maanantai 30. syyskuuta 2013

Korttipäivityksiä taas.


Tämmöinen tyllerö. Kuva väritety ProMarkereilla. Ne on kyllä mukavat tussit värittää, tulee siistiä ja tasaista väripintaa. Perhonen on stanssattu, joten sen siivet jälleen koholla ja "irtaallaan" kortista, mikä ei kuvasta kunnolla käy ilmi.


Jalkapalloileva magnolia-poika. Tämän leimakuvan oon saanu aikoja sitten jostain vaihdosta ja sepä onkin kellunut laatikon pohjalla ikuisuuden. Tämmösen sain aikaiseksi. Tuo pallo kyllä näyttää lähinnä kuulalta.. Jotenkin en kyllä oo tyytyväinen tähän lopputulokseen.. jotain tästä kortista puuttuu... mutta mitä?


Kissan aamuherätys ei aina ole riemullinen. Tämäkin leima Tiimarista. 


Ihana, pikku mini. Tähän korttiin pitää vielä tekstileima läntätä, mutta tilanteen mukaan. Tuo renkaanjälki-leima on kans hauska. Mietin kauan, mitä laittaisin somisteeksi tähän, kunnes hokasin, että mullahan on leimasetti, jossa on lentokonetta, autoa, renkaankuvia ja myös tuo renkaan jälki. Tämä traktorin kuva on printattu netistä. Aika vekkuli ja kirkasvärinen kortti. Yleensä en osaa käyttää keltaista, mutta tähänhän se upposi. Jos haluat tarkempaa tietoa esim leimasinten valmistajista tms, niin kyseleppä viestillä niin kaivelen tiedot esiin. En niitä jaksa nyt tänne etsiä, kun en tosiaan tiedä, että tekeekö kukaan sillä tiedolla mitään... :D

Ei kommentteja: