maanantai 30. syyskuuta 2013

Vauvalahja ystävälle

Kävimme ekaa kertaa moikkaamassa kaverin pikkuista tyttövauvaa, joka ponkaisi maailmaan kolme viikkoa meidän jäppisen jälkeen. Tällaisen pikku lahjasen veimme mennessämme. 

Muistaakseni Pinterestissä näin idean, jossa vauvalahjana oli muffinssivuokiin kääritty vauvalle sukkia, bodyja ja harsoja tällä tavoin. Näissä siis on kääritty harsot muffineiksi ja somistettu nauhalla. Paketissa on vielä "muffien" alla söpö, pikkuinen pöllöbody. 

4 kommenttia:

Korustamo kirjoitti...

Onpa hauska idea:)

Unknown kirjoitti...

Juu, tätä täytyy soveltaa vielä muihinkin juttuihin. Ihastuin kovasti ideaan itsekin, kun näin sen jossain netin syövereissä. Ja kiitos Eila kommentistasi!!

AnnaJ kirjoitti...

Eksyin tänne Molly's candy shoppiin jättämäsi kommentin perusteella... Ihana idea tämä muffinsivuokiin kääritty harso. Kaveripiiriin on paljon tulossa lapsia loppuvuonna, joten tässä kyllä ihana lahjaidea. Ja kiva löytää bloggaajia täältä samoilta kulmilta :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos AnnaJ kommentistasi. Onpas mukava ku löysit tiesi tänne! :) Sen lisäksi, että nuo harsot on nätit noin pakattuna, niin ne ovat vielä tarpeellinen lahja.. :)