maanantai 23. syyskuuta 2013

Vähän kortteja taas..

Jaahas.. sitten vois taas esitellä tekeleitään. Jotkut saa esiteltyä tekemänsä kortit heti niiden valmistuttua... minä taas.. No, kerrottakoon että nämä kortit ovat syntyneet aikavälillä Kesäkuu-Elokuu. Ja aika monta muutakin korttia olen tehnyt ja melkein kaikki myös kuvannut. Vielä kun saisi ne pläjäytettyä tänne. No joka tapauksesa.. 

Mikä näistä on sun lemppari?Lämmintä "mummolatyyliä" pitseineen. :) 
Tämän kortin tein miehen siskolle kesäkuun lopulla.
Vähän vintagehenkisyyttä. Tuo leimasin on aika kiva.. erilaisella värityksellä saa erilaisia fiiliksiä..
Tämmöinen. Sopii hääkortiksi, ehkä myös muuhun tarkoitukseen. :) Tuo leimasin on myös ihana. Olen käyttänyt tätä leimaa myös niin, että peitin tuon sydänkohdan ja käytin pelkkää ruusua.. 
Ruskeasävyinen kokeilu. Tuo ruusun takana oleva teksti on vanhan lehden sivusta repäisty ja reunat on käsitelty mustetyynyllä hankaamalla. Taustakartonki on pintavärjättyä, joten sitä saa "kulutettua" vaaleammaksi hiomalla. Perhonen on oikeasti sellainen kolmiulotteinen, eli on vaan kohotarralla keskeltä kiinni ja siivet on taivutettu ylös päin. 


Sama ruusu, vähän eri tyyli. 

Niin, ja aika moni näistä leimasimista on jo konkurssissa olevasta Tiimarista hankittu.. Nyt vasta tajusin, että sieltä on yllättävän hyviä löytöjäkin tehnyt. Ja jostain alelaarista taisin nämäkin ostaa.. Siis molemmat ruusuaiheet ja tuon, jossa on naisen kasvojen sivuprofiili. 

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Sisäinen mummo tykkää tuosta ylimmäisestä. Ja sitten tuosta ruskeasävyisestä ruusukortista. Ja sitten kaikista. :)

Taina kirjoitti...

Ruskea ruusukortti on lemppari, mutta kaikki hienoja. :)
Mukavaa viikonvaihdetta! :)

JonnaL kirjoitti...

Moikka. Mä kävin kurkkimassa, kun blogilistalta sun blogin löysin. Täällä näyttää kivalta ja raikkaalta :) Tekstejäkin oli kiva lukea, lisää odotellessa.

Ja ihania nää kaikki kortit :)

Monna
http://www.monnasunshine.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Ellu: sinä ja sun sisäinen mummo. :) Mä haluisin kortteilla taas.. ja korustella.. ehtisköhän tässä välissä, jätkä leikkii tyytyväisenä sitterissä noila härpättimillään.. Ehtis pujottaa vaikka viis helmee.. :D

Taina: Kiitos kommentistasi. Itsekin tykkään tuosta lopputuloksesta.

Kivaa, Monna, että kävit kurkkimassa ja tykkäsit. Tuunpas vastavierailulle.