keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Apua, vauvamme on Taiska-faniKarmea huuto kiirii asunnossamme. Pikkuinen potee jonkinsortin vatsavaivoja..ei mitään vakavaa, jonkinmoista kuplimista lähinnä.. tuntuu ikävältä.

Helpottavia asioita on nyt muutama. Kylppärissä hoitotasolla pötköttely. Onhan siellä herra bilirubiini, joka toki saa  "juttelua" ja hymyjä osakseen. Tuo hämmentävän ihastuttava hymynaama, joka saa hetkeksi unohtamaan vatsavaivat ja muut harmitukset.

Muttamutta.. mikäs onkaan toinen konsti saada lapsi rauhoittumaan... SIIS KÄÄK! Joskus hyräilin pojalle vähän Haltin häät -kappaletta ja sehän tuntui tykkäävän. No kokeilemaan youtubesta samaa biisiä ja poika oli oooikein tyytyväinen. Nyt, jos kaveria harmittaa, mennään kuunteleen Taiskaa tietsikalta. Haltin häät yhdistettynä keinutteluun auttaa melkeistä aina. Ja kyllä - kokeita on tehty - Kotiteollisuuden versio Haltin häistä ei toimi. Ei myöskään moni muu kappale. Kaveri aloittaa huudon uudelleen.. ja klikklik, Taiska takaisin soimaan... hetken nykivää rääkymistä -ja hiljaisuus. Silmät suurina sitä taas kuunnellaan... 

Eipä siinä, kaunis kappalehan se on, kaikessa surumielisyydessään.. mutta mikä lie iskelmähirmu tuosta tulossa.. ;) Tässäpä siis syksyn sävel vuodelta 1976!!

Ei kommentteja: