perjantai 4. lokakuuta 2013

Kaksi versiota Vintage-tytön kuvasta

Kaksi kuvaa pienestä tytöstä. Kaksi eri toteutusta. Kumpi miellyttää enemmän sun silmää?

Tämä kortti lähti mun serkulle. Tervehdyksenä ja myöhästyneenä synttärionnitteluna. Lapsena me leikittiin yhdessä paljonkin.. Mummolassa meillä oli salavihko verhon takana ikkunalaudalla, johon kirjoitettiin toisillemme kirjeitä, jos oltiin eri aikaan mummolassa. Muitakin jänniä projekteja meillä oli.. majahommia, vakoilua ja keräilimme milloin mitäkin asioita (postimerkkejä, tarroja, tulitikkuaskeja, muunnossanoja, autojen rekisteritunnuksia ((ihan oikeesti!!!) ja erilaisia kirjepapereita...) ja sitten vaihtelimme niitä keskenämme.. Aikuisena yhteydenpito on ollut vähäistä, mikä vähän harmittaakin. 

Toinen tyttönen vilahti mummolleni. Nuo kukkaset on tehty vanhan lehden sivuista leikatuista ympyröistä... Minusta aika kivoja ja sopii vintage-henkisiin juttuihin. 

Tämän herttaisen tytön löysin ilmaisia vintage-kuvia listaavasta blogista: Magic Moonlight Studio -Free Images. Kannattaa käydä tutustumassa ja napsimassa vaikkapa joulukortteihin ihanat kuvat. Ihan mulle ei selvinnyt, että saako noita kuvia käyttää myytäviin kortteihin, mutta omiin tervehdyksiin takuulla ainakin saa. :) 

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Minä tykkään enempi ylemmästä! Ja alemmassa on ihanat ruusut :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos Sanna kommentista. Mukava kun saa jotain palautetta näistä höpötyksistä ja väkerryksistä.. :D