torstai 10. lokakuuta 2013

Kirpparilta pikkuiselle ja vähän itsellekin..

Mä olen aina tykännyt luuhata kirppareilla, mutta erityisesti odotusaikana, kun pikkuiselle etsiskelin vaattteita ja tarvikkeita. Käytännössä mitään ei olla uutena hankittu (no yhtä bodya ja jotain imetyspaitaa lukuunottamatta) itse, vaikkakin lahjana olemme saaneet monta vaatekertaa. Koska minussa asuu pieni materialisti, tykkään satunnaisesti shoppailla.. toinen puoli minussa taas vastustaa turhan krääsän haalimista ja "kerskakulutusta".. Siihen kirpparit ovatkin hyvä ratkaisu.. voin tehdä silloin tällöin parin euron heräteostoksen ja ostaa jotain höpöä, niin että sisäinen materialistini on tyytyväinen, mutta taas ekologinen minäni ei huuda korvaani jatkuvalla syötöllä, että olimpas hölmö. :D

Ja kirpparillahan saan myös myytyä pieneksi jääneet, hutiostokset ja muut kamat, mitkä ei enää miellytä omaa silmää, korvaa tai... no. 


Osin poitsulle parit farkut.. toiset menee ehkä joskus keväällä ja toiset aika pian. Nuo on sellasta ihanan pehmosta farkkua, ei siis ikävää jämöttäjää. Ja nuo Bamse-housut oli kans niin söpöt.. Ja tuo takki..se vaan oli pakko napata mukaan, katotaan tuleeko käyttöön ens kesänä jos halutaan "trendipelleillä" välillä.. Kotonahan köllötellään mukavissa ja helpoissa vaatteissa. 
 Erityisen ilahtunut olin tuosta Mauri Kunnaksen kuvittamasta vauvakirjasta!! Ihan puhdas, uusi ja soma. Tuota oon himoinnut kaupasta monet kerrat, koskapa meillä ei ole vielä vauvakirjaa ollut.. Prismassa hinta oli 17,90e. Lähikirppiksellä pulitin tuosta 4e!! Ja nuo vaatteet oli kaikki 1-2e/kpl


Ja tälläisiäkin vielä. Tässä meidän asuinalueemme omakotiyhdistys järjestää joka vuosi pihakirppistapahtuman, jossa on useita kymmeniä myyjiä. Muutama vuosi sitten olin itse myymässä, pariin vuoteen en ole päässyt osallistumaan mitenkään, ja nyt kiertelimme ehkä puolet pihojen myyntipisteistä (alueena parin kilometrin säteellä olevat asuinalueet, myyjiä ehkä 40!). Nämä vaatteet löysin yhdestä ja samasta paikasta, hintaa myyjä otti yhteensä 2e!!! Ja tuo velour-puku oli ihan kuin uusi.. liekkö edes käytetty kertaakan? Siihen ihastuin heti.. hauska retrohko hupunvuori, pörriäinen rinnassa ja ihan turkoosin ja ruskean liitto. :) Kauluspaitabody myös söpö ja ihan uudenveroinen. Ja yöppärit oli sellanen must hankinta, kun niitä oli ennestään vain parit.. ja niitä aina välillä likaantuukin. 
Tuo kyltti löytyi sitten vielä eri pihasta... pakkohan se oli napata mukaan, varsinkin kun mies tuumasi "Noniin, tuon sä varmasti haluat.. ota nyt sitten." Se vähän niinku tietää mun fiksahtamisen nuihin peltikyltteihin ja -purkkeihin. :D

Ja joo.. tällä viikolla on tullu taas pyörähdettyä kirppiksillä lonimassa. Mies on työmatkalla ja mulla on auto käytössä.. ja poikakin nukkuu päikkärit parhaiten kun ajellaan autolla ja käydään välillä kaupassa ja taas ajellaaan. Joskus se herää kaupassa tia kirpparilla.. katselee ihan hipihiljaa hetken ympärilleen ihmettelevästi ja nukahtaa uudelleen.. Kotona ei todellakaan katsele hipihiljaa herätessään.. ainakaan montaa sekuntia.. ;)

2 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Ihania ostoksia :) Toi kyltti on niin mainio!!! Se olisi minullekin tarttunut heti matkaan :D Kauniita korujakin olet taiteillut :)

Marionella ite kirjoitti...

Joo. Mulla on nuita kylttejä jo monenlaisia.. Toinen loistava on "My house was clean laste week, sorry you missed it" Sopii nii mainiosti meiän kotoseen.. ;)

Ja kiitos korukehuista, Merkkari!