maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuussa...

Katselimpa koneelta kuvia ja ajattelin tänne koota vähän Maaliskuisia touhujamme. :)


Kuun alussa oli veljen tytär käymässä... Me tehtiin yks ilta vähän koruja. Näin ihanat rannekorut Kaisa teki itselleen. :) Tuolla nuorella naisella on kyllä tyylisilmää..aikas paljon enemmän ku tällä täteröllä. :) 



Leivottiin me laskiaispulliakin. En oo syönyt pullaa piitkään aikaan (eikä ehkä olis pitänyt tuolloinkaan.. sen verran vatsa heti muistutti asiasta..) mutta oli ne kyllä ihan sikamaisen hyviä!!!



Keittiössä räpellettiin kaikenlaista. Jotain uuttakin tuli kokeiltua. Miekkonen mm tekaisi meille yks lauantai Kievin kanaa, kun jostain ohjeen bongasi.. Ihan ok, mutta ei ehkä nuilla mausteilla tullut meidän suosikkiruokaa. Sitruunavesi on kuitenkin ihanaa ja raikasta! :)



Nyt on taas tullut syötyä reilusti luomuhedelmiä, kun naapuri lähti tilauskimppaan Luomulaatikolle. Päärynä maistuu hyvin myös poikaselle. Pitäis kohta alkaa maisteleen noita muitakin hedelmiä.. Banaania on toki syöty myös. 



Teippailin tähtiä. Vois leikata nuita lisää ja teipata tosiaan kaikki yläkaapit. Kun nuihin on silmä tottunut, niin tykkään vaan entistä enemmän. :) 



Leipasin itelleni gluteenitonta kesäkurpitsaleipää. Nam. Hyvää! 



Nautin ulkoilusta. Ja ihmettelin ostostani.. Jegginssit MULLA. No.. on ne ihan kivat kyllä, mutta vaunnoutuneena Bootcut-farkkujen käytäjänä vähän ihmetyttää..



Herkuteltiin kummipojan synttäreillä. 


Ostin kevään ekat tulppaanit. Oli huikee tarjous.. 2 kimppua vitosella. Tuohon oli jo pakko tarttua, vaikkei hynkyrää liikaa olekaan. 


Käytiin MLL:n avoimessa päiväkodissa tapaamassa äitejä ja muita lapsia. Poikasta kiinnosti myös isompien lasten leikit.. tyyppi meinasi vaihtaa jatkuvasti leiriä sinne 3-5 vuotiaiden porukkaan.. :D 


1 kommentti:

Taina kirjoitti...

Kivat kuulumiset ja touhut! Mä olen jo monta vuotta suunnitellut luomulaatikko tilausta, sarjassamme asioita joita vaan en saa aikaan...
Mukavaa huhtikuuta! :)