tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pikaheipat

Tulin sen verran tänne huhuileen, että täällä ollaan. En oo kadonnut mihinkään, vaan on ollut sen verran tekemistä, että bloggailulle ei oo jääny aikaa ja inspistä. Meillä oli palmusunnuntai- viikonloppuna vieraina mun ystävä miehineen ja käytiin tallipihalla, hohtokeilaamassa ja muuten vaan istuskeltiin iltaa. Mukavaa oli, vaikka ulkona olikin aika kurja keli ja tää mamma oli vähän väsähtänyt, kun pikkujätkä on yöt tehnyt taas hampaita. 


Viime viikko menikin sitten neuvola ja hammaslääkäri ja pykkäys ja pakkailupuuhissa. Toki ehdittiin  vähän ulkoileenkin. Perjantaina startattiin sitten auto kohti pohjoista ja pyyhällettiin käväsemään mun vanhemmilla pääsiäiskylässä. Matkat (lähes 500km suuntaansa) meni oletettua kivuttomammin pikkumiehen kanssa ja pitkästä aikaa piipahdettiin myös ystävillä, jotka asuu siinä matkan varrella. Mummolassa odotteli jo mun veljen jälkikasvua ja poikanen sai oikein  superpaljon huomiota. Mummo ja vaari oli toki myös innossaan touhuamassa poikasen kanssa. Oulussa kävimme myös vieraisilla mun mummolla ja tämä 90-vuotias teräsmummo koppasi meidän poikasenkin tuosta vaan syliinsä. 

Muutamaan päivään saatiin tiivistettyä aika monta vierailupaikkaa siis ja kotimatkalla pysähdyimme vielä Tampereella siskontyttären (ja poikasen kummitätsän) 17- vuotis synttärikahveille. Nyt vatsa kyllä on kipeä kaikista vehnänsyömisistä, vaan oli kyllä tavattoman hyvää kakkua. 

Nyt on kämpässä vielä lievä kaaos.. tuossa vähän jo sitä kesytin. Tänään käy joku ilmalämpöpumppuedustaja täällä arviointikäynnillä ja pitäs kai alkaa raivaileen kämppä kuntoon. Oon aatellu myös vähän kevään kunniaks pistää hempeempää verhoviritystä ikkunaan tiilikuvion tilalle. Katsotaanpa, millonka saan aikaiseksi. 


Laitoin postaukseen pari kuvituskuvaa, jotta ei olis vaan jotain mun paapatustani. :) Palailen paremmalla ajalla kirjoittelemaan. 

Ai niin, pääsiäisen aikaan blogini oli saanut uuden kirjautuneen lukijan! Tervetuloa!! Onhan se kivaa, että jostain saa tietää, että nämä höpinät kiinnostaa joitakuita. :))

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onhan se kiva lueskella sun juttuja, vaan vielä kivempaa olisi nähdä taas pian!

Unknown kirjoitti...

Sanna: Hirviän harvoin tulee nähtyä joo. :( Mutta ehkä kesän piknik- ja elukkasuunnitelmat (ja se jooga) vähän tiivistää nähtäilyä. Ja muutenkin vois kyläillä usiammin!! Oli kivaa eilen!

Unknown kirjoitti...

Sanna: Hirviän harvoin tulee nähtyä joo. :( Mutta ehkä kesän piknik- ja elukkasuunnitelmat (ja se jooga) vähän tiivistää nähtäilyä. Ja muutenkin vois kyläillä usiammin!! Oli kivaa eilen!