keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Inspiroidu

Ehdimpäs! Viime viikonloppu oli taas vauhtia täynnä. Vauvauinnin jälkeen kohnotimme kauppaostoksille ja samalla nappasimme poikaselle Prismasta myös pyörään istuimen, jotta päästään kruisaileen piakkoin. Vielä kypärä puuttuu ja mietin, että joko tyypin uskaltaa laittaa kyytiin.. vai pitäisikö vielä odottaa..? Ikää nyt on se 8,5 kk, mutta poikanen on tosi jäntevä, nousee jatkuvasti seisomaan kaikkea vasten, koittaa ottaa tukea vasten askelia jne..

No juttu taas karkasi.. Niin, kauppaostosten (ja Prisman Buffassa syönnin) jälkeen kello oli jo yli yksi  kun kotiuduimme. Nakkasimme ostokset ja poikasen sisälle ja minä pinkaisin vielä nopeasti kurkkaamaan paikallisen messutarjonnan. Nokian Kerholassa järjestettiin näet viikonloppuna pieni Sisustus - ja puutarha-alan myyntitapahtuma. Järjestäjänä taisi hääriä Avainsisustus, jolta voi tilata Tampereen lähialueille sisustus- tai puutarhasuunnittelua. Heidän omien esittelypisteiden lisäksi Kerholan pienessä salissa oli kymmenkunta muuta ihastuttavaa myyntipöytää. 


Vintage kalkkimaalit näyttivät kauniilta. Tuolla oli myös By Pia'sin ihania tähtitunikoita. Ei mun väreissä, mutta pääsinpäs hiplaamaan nuita. Siis voi himpsu, kuinka ihanan tuntoista materiaalia. Omistan ennestään yhden pellavatunikan, mutta sen materiaali on aivan erilaista.. karheampaa. Nuo tunikat vaikuttivat todella laadukkailta ja niin niin kauniita. <3


Ihania pupusia, bambeja, keppihevosia, pehmoruokia, kruunuja, pussukoita, viirinauhoja.. voi mahdoton! Oliskohan tämä nyt ollut Pumpulisydämen pöytä.. iiks, nämä nimet menny ihan unholaan.. 


Molly's Candyshopin koju. Valtavan ihania (joo, aika hempeitä) leivontatarvikkeita ja muuta keittö - ja koristerekvisiittaa. Ja superkiva ja kaunis myyjätär, joka ei kuvassa nyt näy. 


Ihan.in. Kiva uusista ja kierrätysmatskuista. Nuo sammutuspeitteet oli aika ihania. Ja vaikka mikä. 


Messujen "starana" hääri Tee se itse nainen, jonka blogia olen kurkkinut aina, kun uutta päivitystä on tullut. Oli hauskaa tavata ja saada kasvot blogin nimimerkille. Varsin kivan oloinen ja kekseliäs nainen. Vähän polttelis käydä heti täydentämässä maalivarastoa.. ;) 

Monta muutakin ihanaa myyntipöytää tuolla oli.. nappasin vaan pari nopeaa räpsyä.  Kivaa, kun oli just noita pienempien paikkakuntien (Ylöjärvi, Nokia, Sastamala... ) putiikkeja esillä. 


Jotain tuli napattua kotiinviemiseksikin..
Tuo magneetin teksti on sikahyvä! :)


Ja nuo kuppikakkuvuokat.. teen niihin herkkuja johonkin erityiseen hetkeen. Vaikkapa kesän piknikille. 

Shoppailin myös jemmaan yhden lahjaksi menevän juttusen. 

p.s: tässä myös Nokian Uutisten juttu tuosta tapahtumasta Klikklik!4 kommenttia:

Nanette kirjoitti...

Ai että,olisin varmaan saanut jonkun hepulin noin ihanien pöytien äärellä! Aivan supersuloisia juttuja!

Unknown kirjoitti...

Nanett: Joo, siellä olis ollu helppo saada hepuli. :)

Taina kirjoitti...

Voi vitsi mitä kaikkee ihanaaa tuolla ollut! Oikein iloista viikonloppua, toivottavasti nähdään peräkonteilla! :)

Miia kirjoitti...

Kiva tapahtuma ja postaus, oli hauska nähdä. :)