torstai 1. toukokuuta 2014

Keväisemmät värit sisutukseen.. ja halavalla.

Vaihtelin yks päivä vähän olkkarin ja ruokatilan lookkia.


Ostin Tiimarin loppuunmyynnistä muutaman turkoosinvihreän tähtityynynpäälisen. Laatu on aika kuraa, mutta eipä nuo mitään juuri maksaneetkaan enään siinä 70 prossan alessa. Tykkään itse noista kovasti. Ja tykkään myös nuista puupalikoista.. (kirppikseltä) niistä tykkää poikanenkin!   Punatiiliset Panimo-verhot sai väistyä keväisempien ja aika hempsakoiden sävyjenkin tieltä. (Melkein itseäkin alkoi pelottaa noin vaaleat verhot, mutta kontrasti löytyy sitten miltei mustasta soffasta.. ;) Ja nyt, kun silmä on tottunut, tykkään kyllä!)

Huomaa tyylikkäästi puuttuva lamppu ruokapöydän päällä olevassa valaisimessa.. ;)

Ruokatilan verhokappa on kirppislöytö. Maksoin tuosta 5e. Olkkarin verhot olen jo vuosia sitten ostanut Finlaysonin tehtaanmyymälän alelaarista. Kaitaliina on ikivanha, myös joskus kirppikseltä haalittu.Tähtityynynpäälisille jäi hintaa alle 1,5e kipale. Rairuoho-astiana toiminut peltivati on myös kirpparilöytö 1e. Näin meillä tähyillään pihalle ja odotellaan lämpimiä terassikelejä. 

Hih, ja pikkumiehen vaatteetkin ovat kirppislöytöjä. Poikanen itse ei. ;) 

Oli kiva laittaa vähän keväisempää meininkiä tänne.. aluksi tosissaan nuo olkkarin verhot tuntuivat liian pliisuilta ja pohdinkin jo mitä turkoosia tai harmaata keksisin noiden kaveriksi. Nyt, kun silmä on tottunut, en enää kaipaa tuohon mitään. Näillä mennään nyt toistaiseksi ja nautitaan ikkunoista tulvivan valon määrästä. Tai no.. ehkä se valo tulvisi paremmin, jos saisi pestyä muutakin kuin pelkän ruokatilan ikkunan.. ;) 


2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Nätit on verhot, etenkin tuo ruokailutilan kappa. Määkin haluaisin keittiön ikkunaan jotain uutta kesäksi, mutta saas nähä. Pesu- ja verhonvaihtohommelit saa nyt odottaa, kunhan palailen reissusta.
Tyynynpäälliset on kivat, minäkin niitä Tiimarissa hypistelin, mutta empä sitten ostanut.
Ja jäbä on kasvanut taas! Tosin tuo löysähkö haalari taitaa tehdä siitä vähän isomman näköisen kuin onkaan.

With all my love- blogin Jenna kirjoitti...

kivalta näyttää. Hauska idea nuo palikat!