sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mun eka äitienpäivä äitinä!

Oon saanu kohta 9 kk olla pikkuisen pojan äiti. Ja tietty jo sillonkin, kun tyyppi potkutteli masussa. Tänään juhlittiin siis ihan ekaa äitienpäivää meillä. Oon hirveen ilonen ja onnellinen tuosta pienestä touhukkasta tyypistä, joka tyhjentää ainakin seittemän kertaa päivässä kaikki lastat keittöin alalaatikosta, vetää kengät kenkätelineestä ja kiukuttelee nukkumaanmennessä, mutta toisaalta nauraa käkättää kun sitä pussaa tai pöristää masuun, nuohaa naamaansa mua vasteen ja veikeilee ja hymyilee suurimman osan ajasta.     Mun ihana mies oli tehnyt mulle jo perjantaina ylläriksi juustokakkua (ja vähän otettiin sen maisteluun lauantaina varaslähtöä....) ja tänä aamuna sain nukkua vähän pitempään ku talon miesväki nousi aamutouhuihin. Aamupalaksi oli ihanaa Daim Juustokakkua ja kaurarieskarullia. Lauantaina kaupasta löyty rieskaa, jossa ei ollut vehnää. Jippii! Ja heti koklattiin tuollasia.. ne on muutes tosi hyviä. Parempia ku kuva antas ymmärtää. :D
Aamun herkuttelujen jälkeen lähdimme ajelulle. Mä tykkään hirveesti päämäärättömästä haahuilusta. Tapahtuipa se vieraan kaupungin keskustassa, metsässä samoillen tai autolla kurvaillen jossain pikkuteillä (tykkään siis istua kyydissä....) Päädyimme Pinsiöön ja vähän Hämeenkyrönkin puolella käytiin. Ajeltiin mutkaisia ja kuoppaisia sorateitä. Kävimme tsekkaamassa myös Pinsiössä sijaitsevan Nancy Holtin suunnitteleman tilataideteoksen nimeltään Up and Under. Käyppäs linkistä lukemassa, mistä on kyse. Aikas mielenkiintoinen paikka. Varmaan kesällä hauskemman näköinen vielä, kun luonto on vihreämpi. Siellä oli putki päällä.. ja sivulla ja...Tilataideteoksen päällä sai vapasti kulkea ja kierrellä ja kurkistella alas.. mies kävi kurkkimassa tuolla korkealla ja me poikasen kanssa tyydyimme leikkimään Super Mariota tuolla putkissa. Varsin jännä paikka käydä.. varsinkin tenavien kanssa retkeillessä tuo paikka on hieno. Jos seikkailette joskus lähistöllä, kannattaa tuolla ehdottomasti poiketa. Leikki-ikäiset varmasti saavat tuolla mielikuvituksen laukkaamaan ja paikka on oivallinen piilosilla leikkimiseen. Rinteen päällä on myös laavu, jossa voi paistaa makkaraa. Sen verran kävimme laavua tsekkaamassa, että polttopuita siellä ei vielä ainakaan ollut, joten muutama halko kannattaa roudata mukana makkaroiden lisäksi. 

Oli aikas kiva päivä. :)Viikolla lähetettiin myös vähän äitienpäiväkortteja. Päällä on mun tekemä kortti äidille ja alla on poikasen äitienpäiväkukkaset mummoille. Teimme vielä poikasen isomummolle eli mun mummolle kortin. Toivottavasti kaikki ehtivät ajoissa perille.. kun tuosta postista ei nykyään tiedä. 

Vielä tähän iltaan kajautan onnittelut kaikille äideille! :) 

2 kommenttia:

Nanette kirjoitti...

Vähän myöhästyneet ensimmäisen äitienpäivän onnentoivotukset!! On se äitinä olo vaan niin parasta :)
Ja namskis millä herkuilla sua hemmoteltiin! Me tehtiin tytön kanssa mustikkapiirakkaa,sellaista rahkaista ja kyllähän se uppoaa :)

Niina kirjoitti...

Nam mitä herkkuja oot saanu!:) kakku näyttää tooosi hyvältä!