keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tunnelmakuvia käsityökorttelista

Viime sunnuntaina luikahdin tsekkaan käsityökorttelin Tampereen keskustorille. Sattuikin sitten oikein hellepäivä kohdalle ja valitettavasti porukka tais olla hikoilemassa biitsillä tai terasseilla shoppailun sijaan. Mitään tungosta tuolla kun ei ollut. Itselle toki kiva.. naperon kanssa oli helppo kulkee rattailla.. mutta tietty nuo lukuisat kädentaitajat olis kaivannu enemmän kuhinaa kojuillensa. Tuolla oli kertakaikkiaan ihania juttuja! Valitettavasti budjettini oli hyvin pieni, joten ihan pari pientä juttua vaan tarttui mukaan. 

Tässäpä vähän kuvia sunnuntailta. Kuvien laatu on tosi kökkö... valitettavasti. Tuolla paistoi aurinko niin täydellä teholla, että oli tosi vaikea ottaa kuvia. 






House of Simonen nahkakorut on mielettömän ihania! Mulla on lehden muotoiset korvikset ja pitsi/nahka ranneke. 



Nää Ihku Designin paidat lapsille ihastutti. Varsinkin tuota Panda paitaa ihastelin kovasti! Nämä vaatteet muuten valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa (muistaakseni Tampereella tai lähialueella) ja ommellaan pääasiassa suomalaisista kankaista!! 



Aika söpöjä hatturasioita. MaHeka



Entäs tää sitten. Vau, mikä kauppa-auto! Ahdin Tilan kojusta löytyi paljon retroa ja värikästä hyvän mielen käsitöitä. Vähän kaikkee joutui taas hipelöimään. 







 Susannan työhuoneen  huippuihania ja hyviä tiskiriepuja mulla on jo ennestään muutama ja Susannan blogia oon lueskellu jo pitkään. Nyt olikin oikein mukava tavata värikäs ja hauska nainen ihan livenä. Kävin siinä höpöttelemässä pariinkin otteeseen (vaivaksi asti jo.. ? ;) ) kun missasin bussin ja piti lähtee uudelle kierrokselle.



Aika ihania printtejä! 



Hurmaavia otuksia. Näpertelytaivaan tekemiä. 



Lisää lastenvaatteita. Tamperelaista osaamistä tämäkin. PikkuLilli



 Aika makioita oli tänkin Taitoisan kojun jutut. Nuo vinyylilevylaukut ja kaikki. Ja tuolla oli myös superihania huovutettuja koruja! Sellasia "enkkulakuja". Olis tehny mieli nuolasta niitä. ;) 



No lopulta. Kotiuduin muutaman kivan jutun kanssa. Pari uutta tiskiriepua oli pakko ottaa mukaan. Pompulat itelle ja leppis.. no ehkä lahjaks ja poikaselle tollanen tähtipaita, joka löyty PikkuLillin alekorista. Olispa ihana jos löytys tuollaset tähden keltaset housut jostain tuolle paidalle pariksi. Ei menis ainakaan liian synkäks. :) 


Kuvia otin enemänkin, mutta olivat niin ylivalottuneita, ettei niistä ollu mitään iloo. Kuvissa on siis vaan muutama harva käsityöläinen edustettuna. Ihania juttujahan tuolla olis ollut vaikka millä mitalla! 


Ja jos nyt Helsingin tai Seinäjoen seudulla asuvien sydän vähänkään sykähti näitä ihanuuksia katsoessa, niin kantsii ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväksi. Kas käsityökorttelin kiertue on vielä rantautumassa ko. paikkoihin. 

Käsityökorttelikiertue

HELSINKI
24.5. - 25.5.
la klo 10-18
su klo 10 - 18
Narinkkatorilla

SEINÄJOKI
7.6.2014
la klo
Matti Visannin-
kujalla


Härskisti kopsasin tuolta Kasityokortteli.fi sivustolta tuon kuvan ja aikataulut. 

Ja huom. tää on ihan vaan omaehtoista "mainontaa" ja ihastushehkutusta. Mitään hyötyä tästä en oo saanu. Muutaku hyvän mielen. :)

2 kommenttia:

Nanette kirjoitti...

Kiitos vinkistä!! Pitänee suunnata siis vkonloppuna Narinkkatorille :) Kaikenmaailman ihanuuksia kuvissa näkyy ja kivat ostokset teit :)
Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

Susanna kirjoitti...

Oi, kiitos kivasta postauksesta ja korttelivierailusta! Ja kuvatkin on oikein hyviä.

Et sinä vaivaksi asti ollut. ;)
Siinä asiakaskadossa oli vaan kiva, kun jäit hengailemaan.