perjantai 9. toukokuuta 2014

Pakastinkaappi muutti paikkaansa ja lookkiansa...

Meillä on jo hetken pohdittu, jos siirrettäisi pakastin tietsikkahuoneesta (ja tulevasta poikasen huoneesta) ruokailutilan nurkkaan ja siitä ruskea hyllykkö (joka muuten kans on oikeasti kylpytilan hyllykkö) terassille kesäksi.. ehkä myöhemmin sinne, minne se kuuluukin.. eli kylppäriin. 

No siinä hauduteltiin viime sunnuntaina ajatusta miehen kanssa ja paljastin pohtineeni jo tuon pakastimen siirtoa itsekseni, mutten ollut varma, siirtyisikö se omin voimin. Mies meni siinä sitten tuumaamaan, että "No eihän se nyt varsinaisesti niin kamalasti paina, etten ihmettelis, vaikka olisit sen matolla raahannu. Mutta joo, siirretäänpä se vaikka tässä joku päivä." Mies lähti kaveriensa kanssa kalaan ja minä jäin kotiin.. poikanenkin nukkui rauhassa rattaissaan.. ja sitten se iski.. 

"Hmm, matolla.. hmmmm" Ja pam, kohta olin kovaa kyytiä raahaamassa tuota kapistusta kohti ruokatilaa.. Edellinen hylly pönötti keskellä keittiötä ja kaikki oli suht riipinraapin. :) Siihen se kuitenkin siirtyi ja seuraavaksi piti pikkusen tuunailla. Hain jo parhaaksi ystäväksi muodostuneen liitutaulutarrarullan (jota hamstrasin Tiimarin loppuunmyynnistä....) ja teippailin ensin kannen mustaksi.. Sitten vielä leikkelin ison tähden oveen. Aika kiva tuli mun mielestä. Sopii tohon ihan hyvin. Nyt mahtuu hedelmätkin hyvin esille. Kaivelin kaapista mun kummisedän tekemän visakoivuisen, jalallisen tarjoiluvadin. Ja meidän huippu pikkuradio (jossa on hyvä ääni ja loistava Bluetooth -ominaisuus) sopii tuohon stten kaveriksi. Oon nyt tajunnu Spotifyn hienouden puhelimessani ja huudattanu kaikkee kivaa (rokkia) täällä touhuillessani. Miehen ilme oli ehkä vähän äimistynyt, kun kotiutui..  ei ollut ihan varautunut siihen, mitä varomattomalla kommentillaan oli saanut aikaan. :D 

Aiempi hyllyviritys ja nurkkaus näkyy täällä!Viime sunnuntaina oli muuten näin "ihana" keli aamupäivällä. Rakeita tuli kymmenisen minuuttia.. aika masentavaa. :( Kesä sais jo tulla. 

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tuunaukset tekee kyllä ihmeitä, voin hyvin kuvitella, miten tylsältä valkoinen pakastin saattaisi näyttää tuossa, mutta noinkin pienellä muutoksella olet saanut siitä hienon :)

Taina kirjoitti...

Tai sitten se oli mieheltä ihan harkittu heitto, säästyi itse siirtelyn vaivalta! ;)
Yhtä kaikki, tosi kiva tuunaus, hyvältä näyttää! :)
Iloista viikonloppua!