keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tampereen seudulla asuvat, liikkeelle, mars!!!

Viikonloppu tuo tullessaan kivat kelit ja monta mukavaa tapahtumaa! Jos pyörit Tampereen lähistöllä niin aattelin laittaa tässä omassa innostuksessani pari vinkkiä! 


Ensinnäkin hihkaisen Nokian Mammojen perinteisestä kevätkauden avajaisesta, eli Puistonvaltauksesta. Lauantaina 17. pvä  kello 9-12 kokoonnutaan Poutunpuistoon aidattuun ja siistiin leikkipuistoon suurille "Puistotreffeille". Tapahtuma on rento ja vapaan leikkiajan lisäksi tuolla on ainakin Keksejä ja mehua tarjolla lapsille ja jotain pientä ohjelmaakin. (Mullakin on sormet pelissä tuolla jonkis verran...)  Samalla reissulla kantsii pistäytyä myös Kirppisostoksilla siinä ihan vieressä Vekaratori Fantissa tekemässä löytöjä.Jos Nokialla liikehtii, kannattaa tsekkailla myös muu Nokia Viikon ohjelma täältä!


Pientä välipalaa ja isompaa masun täytettä voi käydä hankkimassa aika monestakin paikkaa. Kas, tuolloinhan on Ravintolapäivä! Nokialta pop up ravintoloita löytyy neljä ja Tampereella näyttäisi olevan viitisenkymmentä. Itse olemme käyneet pari kertaa haukkaamassa jotain ja hyvä fiilis on jäänyt! 

Nokialla voisin itse käydä tsekkaamassa Tehdassaaren meiningit syöminkeineen. Hauskaa, että tänne tulee lisää kulttuuri- ja taidetarjontaa.


Tampereella kannattaa myös poiketa lauantaina tai sunnuntaina käsityökorttelissa. Keskustorille siis kokoontuu huikee määrä suomalaisia käsityöläisiä esittelemään ja myymään tuotteitaan. Mun on ainakin ihan pakko päästä tuonne! Aikas paljon muutakin kivaa näyttäs olevan. Kaikkeen ei vaan ehdi.. mutta ainakin tän aamusessa aamulehdessä mainostettiin  Tampereella Museoiden yötä! Tuokin olis kiva käydä tsekkaan joskus.. 


Mitäs te meinaatte hommata viikonloppuna?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Lähetin sulle haasteen. Ei ole pakko ottaa sitä vastaan jos ei tunnu siltä:)
http://diylifeeverything.blogspot.fi/2014/05/32-ykkosta-tyohuoneessa.html

Sanna kirjoitti...

Me mennään lauantaina klo10 Ahlmannille katsomaan, kun lehmät päästetään laitumelle.

Unknown kirjoitti...

Heini Kristiina: Kiitos haasteesta. Oon tuon tainnu kerran tehdäkin, mutta katotaanpas, jos tässä joku päivä taas vastailisin noihin.. ne on ihan hauskoja. :)

Sanna: Mä luin Aamulehdestä kans, että tommonenkin on nyt. Ne voi olla aika riemuissaan.. muistan, että lehmut veti aika riemulaukkaa aikoinaan, ku pääsivät keväällä pihalle. :) Harmi, ettei itse ehditä tuonne.. ku mulla on vähän kasvomaalaus- hommia la aamuna täällä Nokialla. :)

SJ | myttyrällä kirjoitti...

Hei! Uusia blogeja etsimässä... ja löysin sinut!

Sinulle on myös haaste blogissani: http://myttyra.blogspot.fi/2014/05/haaste-11-11-11.html