maanantai 22. syyskuuta 2014

Taulukollaasi pikku seinänpätkällä.

Mulla on jo pitkään ollut ideana muutella vähän tuota eteisen seinänpätkän ilmettä. Jossain vaiheessa (monta viikkoa sitten jo) sain lopulta irroiteltua aiemmat peltitaulut tuosta ja muutaman uuden kehyksen tilalle. Tähän hommaan otin mustavalkoisen linjan. :) 


Kuva minusta ja miekkosesta on otettu häissämme. Muutin kuvan parilla klikkauksella mustavalkoiseksi ja tulostin ihan tavalliselle paperille. Kehykset kaipaisit kyllä vähän freesimpää valkoista maalia, mutta en oo saanut aikaiseksi. Nyt ne on vähän kellastuneet. 

Isossa kehyksessä on kuva muutaman tunnin ikäisestä poikasesta. Hienon etunimeikirjaimen löysin netistä TÄÄLTÄ. Kuvan alla on poikasen syntymämitat ja vitriinikehykseen sujautin mukaan vielä ystävältä saadut pikkuiset vauvantossut. Tuo seinänpätkä on siis eteisessä ja erottaa olohuoneen ja keittiön toisistaan. Tuolla seinärakennelman suojassa majailevat keittömme kylmälaitteet; useimmiten tyhjä jääkaappi ja tällä hetkellä marjoista täyteen ammuttu pakastinkaappi. :D En jostain syystä löytänyt kunnollista kuvaa entisestä lookista, mutta tästä nyt näkee että oli vähän värikkäämpi. Tuossa seinällä oli kolme peltitaulua, joita yhdisti Gramofoni -aihe. Symppiksiä tauluja, mutta ehtivät koristaa seinää jo niin kauan, että kyllästyminen iski. 

Tässä näkee tuon keittiönkin "normaali" tilanteen.. :D Se on realismia nykyäänkin, ei vain noiden peltitaulujen aikaan.. hih. Vielä yks yksityiskohta.. 

Löysin tuollaisen lauseen netistä ja se oli jotenkin ihana. Näinhän se on, hymy yhdistää ihmisiä. Printtailin tekstin taas vaan ihan tavis paperille ja laitoin vitriinikehykseen. Tuntui, että tuonne pitäisi kuitenkin laittaa vielä jotain.. mallailin kaikenlaisia härpäkkeitä kivistä simpukoihin.. mutta sitten löysin pussin tuollaisia muovisia "timantteja" ja nehän tuonne sopivat kuin nenä päähän. Kuvassa ne eivät kyllä näy kunnolla, valitettavasti. "Timantit" ovat tuolla irtaallaan ja kehystä liikuttamalla niitä voi liikuttaa. Oujee.


Mustakehyksisen sisustustekstin bongasin täältä. "Look at the stars, look how they shine for you." Tuota tekstiä saa printtailtua eri värisellä taustalla. 

Nyt vasta kun etsin tuon sivun käsiini uudelleen, huomasin että tuo on pätkä Coldplayn biisistä. Itselläni on neutaraali suhde Coldplayhyn; en juurikaan kuuntele, mutta ihan hyvältä se kuulostaa radiossa. Nyt pitää varmaan käydä kuunteleen,  millainen tuo biisi on, kun kerran sen kehystänytkin olen. :D  

Etsiskelin nuita kivoja tekstinpätkiä jonkin aikaakin.. en halunnut mitään kovin siirappista ja oli vaikea päättää minkä tekstin huolin tuohon seinälle. Suomeksi? Englanniksi? Nuo nyt saa olla jonkin aikaa. Hyvä mietelause- ja sisustustekstien ideointipaikka on - yllättäen - PINTEREST. Kantsii hakee sanalla Quotes. Kas näin. Mee kahtoon.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onpas kivoja. Tuupa mullekin värkkäämään jotain tuommosia. En osaa sisustaa :/

Taina kirjoitti...

Määhän siis rakastan noita kaikkia pieniä tauluja, aivan ihania olit tehnyt! :)Kaunis kollaasi!