perjantai 4. syyskuuta 2015

Muutama kuva kotoa. Syksyisiä fiiliksiä.

Kyllä tämä syksy taas saa jotenkin ajatukset kääntymään vähän kotiin ja sisutukseen. Poikasen päiväuniajalla eilen värkkäilin pieniä somistusjuttuja ja laittelin vähän kynttilöitä ja valoja iloksi. Pikkuruisen vitriinikaapin ostin joskus viime keväänä Jyskistä. Hirmuisen söpö kapistus.. ja sain vielä halvalla, koska tuo oli joku näytekappale, jossa oli käynyt moka, eli tuossa on yksi ylimääräinen ruuvinreikä tuolla vasemman oven laidassa.. Ehkä sen sais siististi paklattua piiloon, mutta en oo jaksanut. Tuo kaappi on itseasiassa etsinyt paikkaa ympäri asuntoa. Aluksi ajattelin sen tuohon seinälle kynttilälampettejen tilalle, mutta sitten en tykännytkään ajatuksesta.. sitten kaappi on käynyt vessan pöydällä, poikasen huoneessa ja ties missä. Nyt tykkän siitä tuossa pakastekaapin päällä kyllä.. 

Ulkoa napsaistiin pari pihlajanmarjaterttua koristeeksi sisälle samalla, kun poikasen kanssa kävimme kuvailemassa heijastinliivikuvia edelliseen postaukseen. Löytyi vielä lämpimän oransseja tuikkuja, niin tuli ihan kiva... ainoa että tuossa pallovalossa vaan on noin kylmät ledit... pitäsiköhän etsiä vähän lämpimämmän sävyiset ja vaihtaa....? Heinäkuun lopulla meillä muutes vaihdettiin järjestystäkin. Aiemmin sohva oli ikkunaseinän lähellä, mutta irti erkkeristä, jolloin sohvan taakse jäi sola, jossa säilytettiin milloin mitäkin. Nyt sohvan ja tv-tason paikat on vaihdettu päikseen, tai oikeastaan tv-taso on ihan reilusti tuolla erkkerissä.. Tuntuu, että tilaa humpsahti ihan älyttömän paljon lisää!! (Ja meidän suhteellisen massiivinen kulmadivaanisohva näyttää paljon pienemmältä kuin ennen... ) 

Taulu tuolla sohvan takana oli tarkoitus ennen kuvaamista nostaa pois.. se olis tarkoitus oikeesti laittaa tuonne seinälle. Iskä oli tehnyt mulle pari kangastaulua. Niillekään ei oo oikein löytynyt hyvää paikkaa, ennen kuin nyt.. tuonne ne menis sohvan taa valkoiselle seinälle. 

Pikkupöydälle (visakoivupöytä on kummisetäni tekemä lahja meille) kokosin tarjottimen päälle lampuista ja talolyhdyistä asetelman ja tuohan nuo kivasti tunnelmaa. Fakta on kuitenkin se, että  meillä tahtoo hallita tuo iloisen värinen lelukaaos aina jossain. Mutta se on tätä. :) Jaksoin eilen kuitenkin siivoilla enimmät tilpehöörit laatikoihin ja lootikoihin ja näytin imuria lattialle, joten sain pari edes jollainlailla edustavaa kuvaa meiltä. Mattokin on hassussa paikkaa lattiaa ja välillä oli pitkään poissakin, koska meillä treenaillaan vaipatta oloa.. pari kertaa on saanut mattoa olla huuhtomassa, mutta enimmiltä vahingoilta ollaan onneks vältytty. 

Tuonne oksaan virittelin virkatut tähtivalot, jotka näyttää kyllä illalla ihanalta.. tässä kuvassahan ne ei näy oikein yhtään. Pitäis napsaista vähän parempia fotoja, kun ehtii. Nuo kaiuttimet haluaisn vetää vaikka valkoisella dc-fixillä, niin ei olis nuita pyökkisiä juttuja ja sulautuisivat kivemmin tänne..  

Ankka-keinutuolilla oon muutes minäkin ottanut vauhtia pikkuisena, joten kolmisen kymmentä vuotta vanhat ankkulit keikkuvat edelleen. Ja nekin ovat kummisetäni käsialaa! 

Tämmöisiä tunnelmia meillä.. nyt kyllä olkkarissa on rykelmä vauvanvaatteita ja ties mitä sälää pinossa, koska päätin ihan extempore, että meillähän saunotaan!!! Saunottu ei olla kotona useaan kuukauteen, koska sauna meillä toimii melkoisena romuvarastona.. nyt kuitenkin roudailin tavarat pois saunasta ja en oo jaksanu viedä niitä takaisin.. pitäiskö saunoo uudestaan? Saako sillä vauvan pihalle?  :D 


Rentoa ja mukavaa viikonloppua! Pitäkää peukkuja, että täällä alkais pian tapahtua!!!

1 kommentti:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Eikös sitä sanota että kolme ässää käyttöön jos vauvaa jo odotellaan kovastikkin maailmaan; Sauna, siivous ja s.... :D