torstai 3. syyskuuta 2015

Vinkeen ihanat heijastinliivit -tänä syksyllä poikanen näkyy!

Nyt on ihan pakko kyllä esitellä ihanaakin ihanampi kotimaisen käsityön taidonnäyte, joka vielä on hyödyllinen. Varsinkin, kun käyttäjänä on melkoinen vilkastus Poikanen. Pitkään oon jo ihastellut VINKEEN heijastinliivejä ja päätin, että kaksvuotislahjaksi tilaan kyllä poikaselle hänen itsensä valkkaaman liivin. Näin saa siis varmasti mieluisan. 

Käytiin tässä monet kerrat kurkkimassa ihanuuksia Vinkeen sivuilla KLIK!
Vähän kahden vaiheella poikanen oli, että onko roska-auto vai raketti kivempi. Äitillä oli oma suosikkinsa, mutta kyllä se tuo raketti nyt vei voiton! :) Kuvailtiin noita liivejä tänään aamulla ulkona. Poikanen piilotteli pihlajien seassa ja kurkisteli ja mörisi asiaan kuuluvasti. :) Hirmuisen innoissaan vetäisi tuon liivin päällensä ja poseerasi kameralle. Salamalla vähän sojotin tuonne pusikkoon, niin hyvin heijastaa. Heijastinpinta-alaa näissä on mukavasti, tähdet ja raketin runko on kokonaan heijastinta ja selässä on vielä leveä heijastinkaistale. Ja takuuvarmasti ei tartte tapella, laitetaanko nää päälle. Niin mieluisat on! 

Vinkeen sivuilta kopsasin tähän tuotetietoa: 


Lasten heijastinliivi on CE-merkitty.
Heijastinliivi on tehty paksusta ja lämpöisestä polarfleecestä ®, joka on nyppyyntymätöntä, hengittävää ja erittäin kulutusta kestävää. Liivin sivuilla on leveät kuminauhat.
Heijastinliivin takapuolella on leveä EN 471 standardin vaatimukset täyttävä heijastinnauha.
Koko S on mitoitettu 2-4 -vuotiaille pidettäväksi ulkovaatteiden päällä. Liivin leveys on n. 40 cm ja mitta olalta helmaan n. 44 cm.Hyvä, että liivistä edes sisälle tultaessa luovuttiin. Niin kiva se oli.. ekaa kertaa nyt ulkona käytössä. 
Tänään Vinkeellä olis uuden kauden avajaishulinat... Eli ainakin postikuluttomat tilaukset ja jotain ylläripylläreitä. Eli jos ehit jo heti ihastua, niin mee vinkeen FB-sivuille. :)"Äitille kuppi teetä" Tätä mulle nykyään tarjoillaan.. ihmeellistä vaan, mistä poikanen on tuon teen keksinyt, koska meillä ei käytännössä ikinä juoda teetä. :D 


Mukavaa loppuviikkoa! Mä odotan edelleen että tää masu-asukki ulkoistaisi itsensä.. voin kertoa, ettei hermot oo ehkä parhaimmillaan. Laskettu aika meni jo sunnuntaina...

1 kommentti:

*K kirjoitti...

Komeet on liivit! :)
Toivomme pikaista päättymistä raskauden suhteen, on ne viimeset päivät aina semmosta kittuuttamista. Isoveliuutisia ootellessa siis. :) Mullaki lomapäivät valuu käsistä hurjaa vauhtia, maanantaina töihin.