maanantai 7. syyskuuta 2015

Nanson suru-uutinen

                   

Nanso ilmoitti viime viikolla joutuvansa aloittamaan YT-neuvottelut koskien Nokian ja Tornion tuotantolaitoksia. Tämä on kova isku kotikaupungilleni ja ylinpäätänsä Suomen tekstiiliteollisuudelle. Nanso on niitä harvoja suurempia firmoja, joissa tuotanto on vielä suurilta osin kotimaista (ole tarkkana, nimenomaan NANSO tuotemerkillä, Nanso konsernilla on tuotantoa myös muualla esim. Black Horse, Finnwear...) . Itse olen tykännyt monista Nanson vaatteista, koska ne ovat kulutusta kestäviä ja mukavia päällä.. Ja kyllä, paitulien seasta löytyy myös oikein tyylikkäitä vaatteita. Pitkään aikaan en ole vaan shoppaillut itselleni juuri mitään, koska nämä raskausajan vaatteet oon saanut kavereilta ja en ole viitsinyt ostaa numeroita isompia vaatteita rötköttämään telttana päälläni. Nyt kuitenkin oon aatellut, että kun tämä möhömahakausi vihdoin helpottaa (olen jo varma, että käynnistykseen tämä menee), niin kävisin kurkkimassa Nanson valikoimat. En tiedä, voiko tätä lafkaa enää pelastaa, mutta kurkkikaa nyt te muutkin, mitä kaikkea Suomessa saadaan vielä aikaan... toistaiseksi. :) 

Nansoshopin sivuilla on myös hyviä tarjouksia, paljon! 

TÄSTÄ Nansoshoppiin shoppaileen
TÄÄLLÄ on Nanson sivuilla julkaistu uutinen yt-neuvotteluista
TÄÄLTÄ voit lukea Nanson vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta

Onko teillä Nansoa kaapissa? Vieläköhän kotimaisen tekstiilituotannon voi pelastaa? Kokeillaanko?

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Surullinen uutinen on tämä Nanso. Monet vaatteet on oikeasti tosi hyvän näköisiä, mulla kanssa muutamia paitoja on kaapissa.
Tsemppiä sinne sitten mahdolliseen käynnistykseen, ei se herkkua ole (kokemusta on) mutta kyllä se siitä.. :)

Unknown kirjoitti...

Jep. On kyllä harmi, jos Nanso joutuu luovuottaan.. onhan se yrittänyt pyristellä tätä vastaan jo vuosikaudet, mutta jos ei menekkiä ole tarpeeksi, niin sitten ei ole. En tiedä voiko jaloilla enää äänestää asian puolesta, vai onko kaikki jo myöhäistä.

Joo, kyllä täällä varmaan tosiaan käynnistykseen menee. Poikasen kanssahan se oli sama juttu.. tai vedet mulla meni, mutta muuta ei sitten tapahtunutkaan.. :/ Eli vähän pitä buustata, että sai ukon ulos. Tasan 42 raskausviikollahan se lopulta tuli.