perjantai 16. marraskuuta 2012

Huh huomista

Huomenna kädentaitomessuille Pirkkahalliin. On varmaan pari vuotta siitä kun olen viimeksi päässyt paikalle. Ihan jättekiva lähtee sinne. Seuralaiseksi pyytämäni kaveri kyllä valitettavasti tuli kipeeksi, mutta teen sitten tärskyt siskon ja sen ystävän kanssa jossain vaiheessa.. Toisaalta yksinään on helpompi kattellakki kaikkea. Oon ihan jo fiiliksissä. Vielä ku olis jostain ilmestynyt lompakkoon tukku seteleitä.. ;)

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Minäkin olisin kovasti mielelläni lähtenyt noille messuille, mutta eipä sitä täältä asti oikein viiti. Nauti ja kerro sitten, mitä kaikkea ihanaa siellä oli!

Niin ja tosi mukavaa, kun on taas juttuja sun blogissa :)

Unknown kirjoitti...

Niin. Unohtu vastata sulle, sanna! Hirmuisen kiva, kun oot kommentoinu ja ruvennu mua seuraan.. stalkkaan.. :D Niiin. Olihan siellä kädentaitomessuilla VAIKKA MITÄ! Valtavasti kaikkea inspiroivaa. Kauheesti en ostellu muuta kun korttitarpeita.. Muttaniin..

Kivaa ku tuutte pian takasin! Lähekkö sitten mun kanssa johonki myyjäishärdelleihin, jos bongaillaan jotaki sopivaa?

Sanna kirjoitti...

Juu, mennään vaan, se olisi kivaa.

Sehän tuommoisissa messuissa sun muissa on just parasta, kun saa paljon uusia ideoita. Täälläkin on yhessä tosi ihanassa putiikissa tullut käytyä ihastelemassa kaikkia niitä käsintehtyjä juttuja.

Kovasti täällä jo tavaroita pakkaillaan ja perjantaita odotellaan :) Kiva päästä taas näkemään teitä ja muita!