sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kaksipuolinen Outolintu.

Teki mieli askarrella jotain hassua ja turhaa. Tein siis outolinnun. Olen kolmatta päivää kuumeessa, joten aktiviteetit on luokkaa makaaminen, telkkari, askartelu. (Viimeisin niistä mieluisin).

Outolinnun kaavat on näpsittykopsittu Taika-lehden ohjeesta. Paperivalinnat on aika villit, mutta tykkään.Tässä ehkä jouluisempi puoli. Sillä on nappi siivessä ja silmänä. Yritin mallailla siihen eka silmäksi sellasta silmä-jutskaa, jossa on siellä muovin sisällä se heiluva mustuainen, mutta silloin Outolintu tuijotti mua niin friikisti, että pelästyin ja heitin silmän roskiin. Saa olla kuule nappinaama.

Outolinnun toinen puoli on päälystetty huomattavasti rauhallisemmin. Ruutua ja palloa. Se on enemmän tuommoinen uninen tapaus. 


Punaisempi Outolinnun puoli natsaa hyvin ruokatilan seinään.. kas kun se onkin niin tiilen värinen. :)

Nyt vois mennä nukkumaan. Päivän turhakkeet tehty. Tein mää muitaki askarteluja, mutta ne on vähän kesken, joten napsin huomenna kuvia niistä.. (mutta voin kertoa tässä vaiheessa, että hienoja tuli niistä, mitä tein. Mutta kuumaliimapistoolin liimapötköt loppu just sillon, kun sain juttuni valmiiksi.)

Ei kommentteja: