keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Maileg HiirulainenEntinen työkaveri pistäytyi kylässä toissaviikolla ja toi tuliaiseksi pikkuisen hiirulaisen, jonka voi antaa pojalle "lemmikiksi" kun se vähän kasvaa. Aikas söpö. Hiirulainen asustelee, tai ainakin nukkuu tuollaisessa tulitikkulaatikkoa matkivassa rasiassa.. tosin isommassa kun tikkuaski. 


Hiirulaisella on tuollainen vuodepussukka, jonne se voi sujahtaa uinailemaan, kun siltä tuntuu.


Aika söde veijari tuo Mailegin hiirulainen on. Vielä tätä ei pitkään aikaan voi poikaselle antaa, mutta ehkäpä äiti voi leikkiä tällä sen aikaa.. ;) 


Hauskaa Keskiviikkoa!

Meille tulee tänään mun kummipoika yökylään. Hän on jo vilahtanut hiirulaisajoista ohi kirkkaasti, kun yläasteella jo on.. ja myös mun pituudesta on mennyt ihan huomaamatta jo kohta kymmenen senttiä yli.. :) 

Viime viikolla meillä oli yötä hänen siskonsa, meidän poikasen kummitäti. Me päästiin karkaamaan miekkosen kanssa ruokakauppaan, kun poikasella oli hyvä hoitaja sen aikaa. :) 

Ens viikolla saan myös kivaa seuraa veljeni tyttärestä, 15-v, joka tulee viettämään hiihtolomaansa tänne etelän suuntaan. 

Ihan huippua, että tuo meidän poikanen saa nuita serkkujaan (aika paljon vanhempia) hoitamaan ja seuraksi. Ja minä tykkään kovasti tuosta nuorisosta. Ne on vaan niin ihania kaikki. Ei pääse vanheneen ja kalkkeutuun ku hengailee välillä puolta nuorempien kanssa. ;) 

6 kommenttia:

Korustamo kirjoitti...

Söpö:)

Nanette kirjoitti...

Onkos vähän supersöpö hiirulainen :) !! Ja ihania juttuja löytyy täältä sinunkin blogista! Miten mä urpo luulin liittyneeni lukijaksi,vaan en ollutkaan?!?! Ei ihmekään,ettei ole tullut tietoa postauksista,höh :/ Mutta nytpä tulee :)
Kivaa viikon jatkoa sinulle!

Unknown kirjoitti...

On kyllä söpönen tapaus. :)

Nanette: Jaa.. miksiköhän sä et edelleenkään näy lukijana... hmm.. hylkiikö tää hässäkkä sua? IIK!
Kuin myös, mukavaa viikon jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ollaanko me nyt sitä nuorisoa;);)

Unknown kirjoitti...

Anonyymi Juula(?): Te ootte SE NUORISO! :D

Taina kirjoitti...

Voi kuin söpö hiirulainen! Ja ihana idea tuollainen pesä! :)
Mä hengaan töissä sellaisten 25:ten kanssa, mulle ne on nuorisoo! ;D