sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pieniä jalanjälkiä tyynyliinoissa

Hiukan ennen joulua keksin ihan siinä viimekiireessä alkaa vähän tuunaileen koristetyynyliinoja, joita hankin Tiimarin loppuunmyynnistä. Mä töpöttelin tekstit ja poikanen kävi sitten tepsuttamassa jalanjälkensä tyynyliinoihin. :) Ihan söpösethän noista tuli. Vois tehdä jonkun itsellekin, nuo tyypin jalanjäljet on vaan niin södet.. Kohta sillä on  kuiteski jo joku hitsin nelikutonen jalka, niin nyt pitäs nuista pikkujaloista vielä ottaa kaikki hyöty irti.. ;) Tämän sai lahjaks poikasen kummitätsä.Tämän taas minun kummipoika. 

3 kommenttia:

KotiKeiju kirjoitti...

Ihanat tyynyliinat! Miten sait jalanjäljistä noin siistit? Me painettiin kanssa joululahjaksi isovanhemmille pojan käden- ja jalanjäljet kangaskasseihin, mutta ei siitä mitään meinannut tulla, kun pikkumies oli jälkien painamisesta vähän eri mieltä. Sormet ja varpaat kippurassa niitä sitten painettiin :D Suttuiset tuli, mutta ainakin itsetehdyn näköiset :)

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

hienoja!

Unknown kirjoitti...

KotiKeiju: No tuossa turkoosissa nuo jalanjäljet ei kyllä mun mielestä tullu nii siististi.. tuohon toiseen olen tyytyväisempi.. Meillä tuo poikanen oli ihan hyvillä fiiliksillä askartelemassa.. Meillä oli kylppärin lattailla sanomalehtiä ja tyyppi köllötteli hoitoalustalla sen aikaa, kun valmistelin tuota.. Rasvailin eka pojan jalkapohjan, jotta väri ei jämähdä ja sit taisin levittää pensselillä tai töppärillä jalkapohjaan tota maalia.. Ja laitoin tyypin "seisomaan" tuohon päälle.. vähän vielä sormella varpaita painoin alustaa vasten keveästi kun kippurassa ne poikasellakin oli. :D

Syvältä.Sanna: Kiitos! :)